ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάνταλος: "Μας έχει μείνει ένα παράπονο"

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΛΙΣΑΒΟΝΑ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΛΙΣΑΒΟΝΑ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ για την Λισσαβόνα, ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για την αναμέτρηση με τη Μπενφίκα (12/12), στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η ΑΕΚ έφτασε στην τελευταία αγωνιστική του Champions League χωρίς βαθμό και φυσικά χωρίς ελπίδα να συνεχίσει το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι. Και αυτό το… παράπονο, είναι το κίνητρο για να προσπαθήσει στο αυριανό (12/12) ματς με την Μπενφίκα στο στάδιο Ντα Λουζ, να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Άλλωστε αυτό ήταν και το μήνυμα που έστειλε ο αρχηγός της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Λισσαβόνα.

"Σε όλη την ομάδα υπάρχει μια στενοχώρια, ένα παράπονο, ότι είμαστε στο τελευταίο ματς και στους μηδέν βαθμούς. Θέλουμε να κλείσουμε τον όμιλο με ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα πέρασε δύσκολα το Νοέμβριο, στα δύο τελευταία ματς είχαμε νίκες σε συνδυασμό με καλό ποδόσφαιρο.

Πλέον χρειαζόμαστε νίκες, όχι τόσο το καλό ποδόσφαιρο, αλλά βαθμούς και νίκες, που φέρνουν αυτοπεποίθηση και ηρεμία, στοιχεία που είχαμε χάσει. Κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να βρει το κίνητρο από μόνος του, για ένα τέτοιου είδους παιχνίδι. Ξέρουμε σε ποια διοργάνωση παίζουμε και ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο".

ΜΕ 1600 ΟΠΑΔΟΥΣ

Το εντυπωσιακό πάντως είναι, πως παρά το γεγονός πως η ΑΕΚ είναι αδιάφορη βαθμολογικά, θα έχει πολύ κόσμο στο πλευρό της. Έχουν «φύγει» 1600 εισιτήρια για το αυριανό ματς. Με οπαδούς της ΑΕΚ να ταξιδεύουν στην Λισσαβόνα και από την Ελλάδα αλλά και από πολλά μέρη της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ