ΑΕΚ

Μάνταλος: "Κυριαρχήσαμε σε όλο το 90λεπτο"

Μάνταλος: "Κυριαρχήσαμε σε όλο το 90λεπτο"

Στην απόλυτη κυριαρχία της ΑΕΚ επί του Ατρομήτο, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, στάθηκε ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Ένωσης, Πέτρος Μάνταλος.

Ο Πέτρος Μάνταλος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο και στις δηλώσεις που παραχώρησε, τόνισε ότι η ΑΕΚ κυριάρχησε σε όλο το 90λεπτο και είχε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Κυριαρχήσαμε σε όλο το 90λεπτο. Ήταν ο καλύτερος μας αγώνα μέχρι τώρα, καθώς είχαμε διάρκεια. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα, παίξαμε καλά και είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε".

Για το αν αυτό είχε στο μυαλό του όταν επέλεξε την ΑΕΚ: "Αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου όταν επέλεξα να έρθω στην ΑΕΚ. Γνώριζα πόσο μεγάλη ομάδα είναι και ήθελα να κερδίσουμε μεγάλες ομάδες. Θεωρώ πως ο Ατρόμητος είναι μέσα στις 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος".

Τζανετόπουλος: "Θα κυνηγούσε το κύπελλο"

Ο υψηλόσωμος αμυντικός μέσος της Ένωσης ο οποίος είχε εξαιρετική εμφάνιση στην αποψινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο μίλησε για την απόδοση της ΑΕΚ, το γκολ του αλλά και τον στόχο της ομάδας στο κύπελλο

"Θέλαμε να προκριθούμε και με μια νίκη να δείξουμε ότι έχουμε ομάδα που δεν αξίζει να βρίσκεται στη δεύτερη Εθνική. Περάσαμε και μάλιστα ως πρώτοι".

Αναφορικά με το πώς αισθάνθηκε την στιγμή του γκολ του: "Εκστασιάστηκα. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Το αφιερώνω στον πατέρα μου, που έχει φύγει από τη ζωή".

Για τον στόχο της ΑΕΚ στο κύπελλο: "Η ΑΕΚ είναι καταδικασμένη να κυνηγά όλους τους στόχους και θα κυνηγήσουμε το Κύπελλο μέχρι τέλους".

πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ