ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ: Οι Κόκκινοι Διάβολοι θα καλύψουν τα δικαστικά έξοδα του Άσγουορθ εάν προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της Νιούκαστλ

Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ: Οι Κόκκινοι Διάβολοι θα καλύψουν τα δικαστικά έξοδα του Άσγουορθ εάν προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της Νιούκαστλ
Ο Νταν Άσγουορθ στις κερκίδες του "Σεντ Τζέιμς Παρκ" PRINT SCREEN YOUTUBE

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτίθενται να κάνει τα πάντα για να στελεχωθεί σε διοικητικό επίπεδο με τον Νταν Άσγουουρθ, με τους "κόκκινους διαβόλους" να έχουν προτείνει στον Άγγλο να καλύψουν τα δικαστικά του έξοδα σε περίπτωση που αποφασίσει να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της Νιούκαστλ για να σπάσει το συμβόλαιό του.

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έχει στοχεύσει στον Νταν Άσγουορθ για τον ρόλο του ανθρώπου που μαζί με τον προπονητή θα οδηγήσουν και θα στελεχώσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην νέα εποχή και κάνει το παν για να τον αποκτήσει από τη Νιούκαστλ.

Συγκεκριμένα, ο νέος ιδιοκτήτης των "κόκκινων διαβόλων" προτίθενται να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα του 53χρονου στελέχους των "καρακαξών", ο οποίος θα κινηθεί νομικά κατά της νυν ομάδας του.

Ο τεχνικός διευθυντής της Νιούκαστλ θεωρεί ότι το ποσό των 23.400.000 ευρώ που ζητάει ο αγγλικός σύλλογος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να σπάσει το μεταξύ τους συμβόλαιο, το οποίο έχει χρονική διάρκεια μέχρι το τον Ιούνιο του 2026, είναι υπέρογκο.

Η ομάδα του Μάντσεστερ είναι απρόθυμη να δαπανήσει αυτό το ποσό, ελέω και του γεγονότος ότι βρίσκεται στα όρια να παραβιάσει τους οικονομικούς κανονισμούς της FA, με την υπόθεση πλέον να παίρνει την νομική οδό.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ