ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Μανωλόπουλος: "Χωρίς ταυτότητα η ομάδα"

Μανωλόπουλος: "Χωρίς ταυτότητα η ομάδα"
μανωλοπουλος

Οι διοικητικές αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι στον Ηλυσιακό είχαν αρνητικό αντίκτυπο στην πορεία της ομάδας που κινδυνεύει με υποβιβασμό

Ο Θανάσης Μανωλόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα "mikriliga" αναφέρθηκε στην πορεία των "κιτρινόμαυρων" και στη πρόσφατη νίκη επί του Εθνικού Αστέρα που βοήθησε τον Ηλυσιακό να ανακάμψει βαθμολογικά.
" Είχαμε δύο σερί καλά αποτελέσματα με Εθνικό Αστέρα και Καλαμάτα που μας βοήθησαν ψυχολογικά και βαθμολογικά. Πάντως είναι νωρίς να πούμε αν θα παραμείνουμε στην κατηγορία, πιστεύω μέχρι και στο τελευταίο παιχνίδι θα είναι όλα ανοιχτά. Αν θέλουμε πάντως να μείνουμε στην κατηγορία θα πρέπει να πάρουμε βαθμούς και εκτός έδρας, αλλιώς θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Η ομάδα δεν έχει την δυναμική και το υλικό που είχε και έχει αλλάξει κατά πολύ. Δυστυχώς όλα αυτά που έγιναν από το καλοκαίρι και μετά λειτούργησαν αρνητικά και επηρέασαν πολύ άσχημα. Θα έλεγα ότι ο Ηλυσιακός έχει χάσει την ταυτότητα του, ενώ έφυγαν και κάποιοι πολύτιμοι παίκτες που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι το εγχείρημα του Θωμά Μητρόπουλου θα προχωρήσει και από την νέα περίοδο, ο Ηλυσιακός θα είναι Αιγάλεω. Από εκεί και πέρα από το καλοκαίρι και μετά που άλλαξε η διοίκηση και το τεχνικό τιμ, αλλά και το έμψυχο δυναμικό προσπαθούσαμε όλοι μαζί να δώσουμε μια εικόνα ότι είμαστε το Αιγάλεω και όχι ο Ηλυσιακός.

Αυτό όμως δεν ήταν εύκολο να γίνει, γιατί επηρέαζε αρνητικά ότι παίζαμε χωρίς κόσμο πότε στου Ζωγράφου, πότε στο Αιγάλεω, με συνεχείς αντιδράσεις, ανακοινώσεις, διαμαρτυρίες και χωρίς καν σήμα στην φανέλα μας να ξέρουμε για ποιον παίζουμε

".

Ο παίκτης του Ηλυσιακού αναφέρεται στο μέλλον της ομάδας και του ίδιου και εκφράζει την άποψη του για τους δύο προπονητές του Ηλυσιακού την φετινή σεζόν τον Γιώργο Χατζάρα και τον Βασίλη Παπαχρήστου.

" Όπως τουλάχιστον είκοσι παίκτες από όλο το ρόστερ, έτσι και εγώ δεν είχαμε και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις. Ο Γιώργος Χατζάρας είχε παιδιά και αποπαίδια. Είχε από κοντά όσους υπολόγιζε και χρειαζόταν και ασχολούταν μόνο με αυτούς και όλοι οι υπόλοιποι λες και δεν υπήρχαμε. Δεν μας μίλαγε σχεδόν ποτέ.

Με τον Βασίλη Παπαχρήστου δεν άλλαξαν οι παίκτες, οι τακτικές, τα συστήματα, άλλαξε η ψυχολογία που είναι η αρχή και το τέλος του ποδοσφαιριστή. Χρησιμοποιεί αυτούς που θέλει αλλά κάνει και τους υπόλοιπους να νοιώθουν ότι ανήκουν στην ομάδα. Από όταν ήρθε παίζουμε πιο ελεύθερα, δεν υπάρχει η πίεση που υπήρχε και σταμάτησαν όλοι να έχουν παράπονα.

Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και δεν ξέρω τι ακριβώς θα γίνει. Δεν έχω ακόμα κάτι χειροπιαστό στα χέρια μου, παρά μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον. Το καλοκαίρι θα μιλήσω με την διοίκηση και θα δούμε τι θα γίνει. Αν μείνω δεν θέλω να μείνω υπό αυτές τις συνθήκες, αλλά να με υπολογίζουν.

Εγώ στην ηλικία που είμαι θέλω να πάω κάπου να παίξω, δεν έχω παράπονο από τον Ηλυσιακό, απλά θέλω να πάω κάπου να παίξω. Για αυτό τον λόγο αν δεν αλλάξει κάτι θα κοιτάξω να φύγω, γιατί φέτος δεν πήρα τις ευκαιρίες που άξιζα όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά εξωαγωνιστικούς.

Αυτό που θέλω εγώ είναι αν μείνω στον Ηλυσιακό να λυθούν όλα αυτά τα προβλήματα και να έχει η ομάδα μια ταυτότητα για να υπάρχει ηρεμία. Επίσης να με υπολογίζουν και να με σέβονται γιατί φέτος άνηκα σε μια ομάδα που δεν με υπολόγιζαν και και ένοιωθα σαν "φάντασμα". Από εκεί και πέρα δεν είχα άλλο παράπονο. Τώρα αν αποχωρήσω θα επιθυμούσα να βρω μια ομάδα Β' Εθνικής η οποία να έχει οργάνωση και ηρεμία και να παλέψω αξιοκρατικά για να καθιερωθώ







".








TAGS ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ