ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανωλάς: "Νίκη με την Άντερλεχτ να προκριθούμε"

Μανωλάς: "Νίκη με την Άντερλεχτ να προκριθούμε"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση σύμφωνα με τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στο Θεό που είναι γερός. Τι είπε ο Σάμαρης και ο Μπονγκ.

Στον Θεό που είναι γερός και μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπενφίκα ο Κώστας Μανωλάς.

Ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε πως πλέον η ομάδα είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση και θέλει μια νίκη κόντρα στην Άντερλεχτ για να το πετύχει.

" Είμαστε με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Τώρα θέλουμε μόνο μία νίκη με Άντερλεχτ και θα προκριθούμε μετά από πολλά χρόνια στον επόμενο γύρο.

Αφιερώνω το γκολ που σημείωσα πρώτα από όλα στον Θεό που είμαι γερός και υγιέστατος και μπορώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Ολυμπιακό", είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μανωλάς.

Σάμαρης: "Είχαμε ένα φανταστικό τερματοφύλακα σήμερα"

Από την πλευρά ο Ανδρέας Σάμαρης μίλησε για την εμφάνιση του Ρομπέρτο: " Όλοι βγάλαμε ένταση και πάθος. Είχαμε κι ένα φανταστικό τερματοφύλακα σήμερα. Όλα τα παιδιά, ειδικά στην άμυνα, τα δώσαμε όλα και με το γκολ του Μανωλά πήραμε τη νίκη.

Δεν έχω αντιληφθεί το μέγεθος όσων βιώνω, ίσως και καλύτερα γιατί θα δημιουργούσα περισσότερο άγχος στον εαυτό μου. Είναι φανταστικό που και παίζω εγώ καλά και η ομάδα προχωρά. Έχουμε δουλέψει καλά την προετοιμασία κι όλα τα παιδιά μπορούν να προσφέρουν.

Λόγω συγκυριών παίζουν μόνο 15-16 ποδοσφαιριστής. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Καλύτερα να παίρνουμε τις νίκες, παρά να παίζουμε καλά. Τώρα πάμε να παίξουμε στο Παρίσι, είδαμε πως η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία εκεί. Αν δεν τα καταφέρουμε εκεί, υπάρχει και το επόμενο ματς στο γήπεδό μας".

Μπονγκ: "Ο Ρομπέρτο έκανε μεγάλο ματς"

Ο Μπονγκ μετά το τέλος του αγώνα τόνισε για το αν έδωσαν τη νίκη οι λεπτομέρειες ή ο Ρομπέρτο: " Ήταν και τα δύο και οι λεπτομέρειες που ήταν υπέρ μας, αλλά κυρίως ο Ρομπέρτο που έκανε μεγάλο ματς κι έτσι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".

Για την ισοπαλία στο άλλο ματς του ομίλου: " Η ισοπαλία στην έδρα της Παρί δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς η Άντερλεχτ είχε τονίσει πόσο καλή ομάδα είναι. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει στα δύο επόμενα ματς γνωρίζοντας ότι έχει αυτό το αβαντάζ απέναντι στην Μπενφίκα, όμως θα πρέπει να τα παλέψει γιατί θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια".

Για τον Ρομπέρτο: " Ήταν μια νίκη που οφείλεται περισσότερο στην αμυντική προσπάθεια, είχαμε ποδοσφαιρική αλληλεγγύη, αυτή ήταν που μας οδήγησε στη νίκη κι αυτό πρέπει να κρατήσουμε.

Ήταν μια νίκη που στηρίχθηκε στον Ρομπέρτο, αλλά στο επόμενο ματς με την Παρί δεν μπορούμε να βασιζόμαστε συνέχεια στον Ρομπέρτο. Πρέπει κι εμείς να είμαστε καλοί αμυντικά για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση".

Για το αν ξέρει τη λέξη "πρόκριση" στα ελληνικά: " Δεν έχω μάθει τη λέξη πρόκριση, αλλά όπως πάω θα τη μάθω. Ξέρω τα βασικά. Περνάω καλά στην Ελλάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ