ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Μανωλάς: "Ήθελα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό"

Ο Κώστας Μανωλάς πέρασε ως αλλαγή στο ματς Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός | 5 Ιανουαρίου 2022
Ο Κώστας Μανωλάς πέρασε ως αλλαγή στο ματς Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός | 5 Ιανουαρίου 2022 EUROKINISSI

Ο Κώστας Μανωλάς αποκάλυψε στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό La7 πως ήθελε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα όσα έζησε κατά τη θητεία του στις Ρόμα και Νάπολι.

Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό στην Ιταλία για την επιστροφή του στην Ελλάδα, εκφράζοντας τη χαρά του που γύρισε στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε στις αναμνήσεις που έχει από τα χρόνια που πέρασε στην Ιταλία, φορώντας τις φανέλα της Ρόμα και της Νάπολι.

"Έχω πολλές ωραίες αναμνήσεις από την Ιταλία. Η καλύτερη ήταν η πρόκριση στον ημιτελικό του Champions League με τη Ρόμα και το κύπελλο με τη Νάπολι. Ήταν το πρώτο μου τρόπαιο στην Ιταλία. Πιστεύω ότι με τη Ρόμα αξίζαμε να προκριθούμε στον τελικό του Champions League. Υπήρξαν διαιτητές εναντίον μας", δήλωσε στο La7.

Για μια ενδεχόμενη επιστροφή στη Ρόμα: "Όχι. Τώρα είμαι στην ομάδα μου. Ήθελα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό. Η Ρόμα όμως θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Έζησα μερικά τρομερά χρόνια και έφτιαξα μια πολύ δυνατή σχέση με τους φιλάθλους. Κατάφερα να παίξω με παίκτες σαν τον Ντε Ρόσι και τον Τότι, που είναι μεταξύ των κορυφαίων Ιταλών".

Για το γυναικείο ποδόσφαιρο: "Στη Ρώμη είδα πολλές καλές γυναίκες στο ποδόσφαιρο. Έχω τρεις κόρες και ελπίζω έστω η μία να τα καταφέρει και να φθάσει να γίνει επαγγελματίας".

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΠΟΛΙ ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ