ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανωλάς: "Η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει ο Ολυμπιακός"

Μανωλάς: "Η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Στους τίτλους που έχει κατακτήσει αλλά κυρίως στο γεγονός πως ανέβηκε επίπεδο με τον ερχομό του στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Κώστας Μανωλάς. Τι είπαν μετά την φιέστα Ανδρέας Σάμαρης και Χαβιέρ Σαβιόλα.

"Ο ερχομός μου στον Ολυμπιακό είναι η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει. Δεν είναι μόνο οι τίτλοι αλλά το γεγονός πως δούλεψα και έχω ανέβει επίπεδο", τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής στόπερ μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και την φιέστα που ακολούθησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ο Κώστας Μανωλάς αναγνώρισε τις δυσκολίες του αγώνα υποστηρίζοντας ωστόσο πως ο Ολυμπιακός θέλει την πρόκριση στον τελικό και το Κύπελλο:

"Πρέπει να παλέψουμε πολύ σκληρά την Τετάρτη για να πάρουμε την πρόκριση στην Τούμπα. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό και να πάρουμε το Κύπελλο. Με τον κόσμο πορευόμαστε μαζί και γι’ αυτό προσπαθούμε πάντα να του δίνουμε χαρές".

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Σάμαρης στάθηκε στην ευτυχία του να κερδίζεις για πρώτη φορά το πρωτάθλημα Ελλάδας, το οποίο και αφιέρωσε στον κόσμο της ομάδας:

"Είναι πολύ ωραίο να γιορτάζεις το πρώτο σου πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ευτυχισμένος που το ζω αυτό. Είχαμε μεγάλες στιγμές και μεγάλες νίκες κόντρα σε μεγάλους αντίπαλους. Κρατάω τη νίκη που κάναμε με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα το αφιερώνω στον κόσμο μας".

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα εξέφρασε την συμπαράσταση του στον Απόλλωνα Σμύρνης και το γεγονός πως έχασε την κατηγορία, ενώ τόνισε πως πλέον έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να βοηθήσει αγωνιστικά όποτε χρειαστεί:

"Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και ο αντίπαλος ήταν αξιοπρεπής. Είναι μια δυσάρεστη στιγμή για εκείνον αλλά εμείς στη γιορτή μας θέλαμε τη νίκη για εμάς και τον κόσμο μας. Ήμασταν καλύτεροι, λυπόμαστε για τον αντίπαλο αλλά είχαμε ανάγκη τη νίκη.

Πέρασα έναν δύσκολο τραυματισμό, αυτό μου στοίχισε γιατί δεν μπόρεσα να βοηθήσω όσο θα ήθελα, τώρα είμαι έτοιμος και μπορώ να βοηθήσω όταν χρειαστεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ