ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Μανωλάς: Χάρισε χρήματα για να αποχωρήσει πρόωρα από τη Νάπολι

Ο Μανωλάς κατά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό
Ο Μανωλάς κατά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μανωλάς χάρισε το μισθό Δεκεμβρίου στη Νάπολι ώστε να ολοκληρωθεί μια ώρα αρχύτερα η επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Στα 2.500.000 ευρώ το κόστος της μεταγραφής σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.

Ο Κώστας Μανωλάς θα ανήκει στον Ολυμπιακό από την Πρωτοχρονιά του 2022, όπως ανακοίνωσαν τόσο οι πρωταθλητές Ελλάδας, όσο και η Νάπολι το απόγευμα της Πέμπτης.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι για να συμβεί αυτό, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός χάρισε χρήματα στους "παρτενοπέι" και έτσι διευκόλυνε την απόφασή τους να τον αφήσουν να αποχωρήσει πρόωρα, παρότι είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου είχαν ζητήσει από τον Μανωλά να περιμένει μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων, ωστόσο ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ήταν αποφασισμένος να ολοκληρώσει άμεσα την επιστροφή του στην Ελλάδα έπειτα από 7,5 χρόνια κι έτσι προχώρησε σε υποχωρήσεις οικονομικής φύσεως.

Σύμφωνα με το Sportitalia, ο Μανωλάς παραχώρησε τον μισθό Δεκεμβρίου που υπολογίζεται σε 400.000 ευρώ συν ορισμένες προμήθειες. Το ίδιο μέσο αναφέρει ότι το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται σε 2.500.000 ευρώ και υπάρχει ακόμα 1.000.000 ευρώ που θα δοθεί με τη μορφή μπόνους.

Το βέβαιο είναι ότι όλες οι πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, κάτι που ανακοίνωσε και η Νάπολι, εξηγώντας ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί όταν ανοίξει το χειμερινό μεταγραφικό "παράθυρο".

Ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τον Θέμη Καίσαρη περιέγραψαν και σχολίασαν τη μεγάλη επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, ενώ ο Αλέξανδρος Ξενικάκης μετέφερε όλες τις εξελίξεις από την άφιξη του 30χρονου στόπερ στα γραφεία της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ