EUROPA LEAGUE

Μανωλάς: "Αφιερωμένο στον προπονητή"

Μανωλάς: "Αφιερωμένο στον προπονητή"
INTIME SPORTS

Στον Μανόλο Χιμένεθ αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στην Κροατία ο Κώστας Μανωλάς. Μπέρνς: "Δε γίνεται να χάσουμε στο ΟΑΚΑ". Μάκος: "Μένει ακόμη ένα ματς"

Στον Μανόλο Χιμένεθ έτρεξε και αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε ο Κώστας Μανωλάς. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις του, ανέφερε πως το γκολ ήταν για τον προπονητή του, για τον θείο του Στέλιο και έναν φίλο του που του είπε οτι θα σκοράρει.

" Αφιέρωσα το γκολ στον προπονητή και το αφιερώνω και στην οικογένεια μου, τον θείο μου Στέλιο και ένα φίλο μου από τη Νάξο που μου είπε ότι θα σκοράρω", είπε αρχικά ο Κώστας Μανωλάς και πρόσθεσε: "Το πιο δύσκολο ήταν ο αγωνιστικός χώρος. Πήραμε τη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί".

Από την πλευρά του ο Αυστραλός επιθετικός Νέιθαν Μπερνς τόνισε: " Το τερέν ήταν δύσκολο αλλά τα καταφέραμε. Εγώ προσπαθώ από αγώνα σε αγώνα να βελτιώνομαι και σήμερα έκανα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μου. Η Ζενίτ είναι πολύ καλή ομάδα αλλά δεν μπορούμε να λέμε ότι θα πάμε για την ισοπαλία στο τελευταίο ματς. Παίζουμε στην έδρα μας και θα παίξουμε για τη νίκη. Δε γίνεται να χάσουμε στο ΟΑΚΑ".

Τέλος, ο Γρηγορής Μάκος επεσήμανε: " Είναι σημαντικό το γεγονός ότι σκοράραμε γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο και τους κόψαμε τα πόδια. Η ΑΕΚ πρέπει να παίζει εκτός έδρας πάντα για τη νίκη. Αυτό κάναμε και είμαστε πολύ υπερήφανοι. Ακόμη δεν τελείωσε τίποτα, είμαστε κοντά στην πρόκριση αλλά μένει ακόμη ένα ματς".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ