ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Μανίκας: "Νίκη ψυχολογίας"

Μανίκας: "Νίκη ψυχολογίας"
INTIME SPORTS

Χαμηλούς τους τόνους κράτησε ο τεχνικός του Θρασύβουλου, Αντώνης Μανίκας μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Ιωνικού με 4-1

Ο Θρασύβουλος μπορεί να έκανε το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ιωνικό, επικρατώντας με 4-1, ωστόσο ο Αντώνης Μανίκας, κρατάει χαμηλούς τους τόνους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας της Φυλής, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ανέφερε χαρακτηριστικά: " Σίγουρα είναι μια πολύ καλή αρχή για τον Θρασύβουλο η επικράτηση επί του Ιωνικού. Είναι μια νίκη ψυχολογίας, η οποία θα μας βοηθήσει στην δύσκολη συνέχεια.

Το πρωτάθλημα έχει μεγάλη πορεία και επειδή είμαστε μια καινούργια ομάδα, χτισμένη από την αρχή θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ στην πορεία. Έχουμε μπροστά μας πολύ και ανηφορικό δρόμο. Δείξαμε καλά στοιχεία στην πρεμιέρα και πρέπει να βελτιώσουμε κάποια άλλα
".

Από εκεί και πέρα, με μια πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Δευτέρα η προετοιμασία της ομάδας για το ματς Κυπέλλου με την Κοζάνη. Την αποστολή που αναχωρεί την Τρίτη το πρωί για Θεσσαλονίκη απαρτίζουν οι: Κολοτούρος, Μπενίσκος, Βασιλείου, Μουστόγιαννης, Θωμόπουλος, Κατσίκης, Ζαχαρόπουλος, Κωστάκης, Λανγκλέ, Πρίπου, Τσούτσουρα, Πεκέ, Παληγεώργος, Κακαράς, Φρίμπονγκ, Βαλεριάνος, Αργυρόπουλος, Παπαζούδης και Τσιλιγγίρης.

TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ