ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανιάτης: "Είμαστε μία οικογένεια"

Μανιάτης: "Είμαστε μία οικογένεια"
Μανιάτης INTIME SPORTS

Μανιάτης και Αμπντούν στάθηκαν στη δύσκολη σεζόν του Ολυμπιακού, την υπερπροσπάθεια για το Κύπελλο και το οικογενειακό κλίμα.

"Καταρχάς είμαστε ευχαριστημένοι που κάναμε νταμπλ φέτος. Το θέλαμε πολύ και το δείξαμε από το ξεκίνημα του αγώνα, αν και στην αρχή μπήκαμε λίγο αγχωμένα", είπε αρχικά ο Γιάννης Μανιάτης στον ote tv και συνέχισε:

"Δείξαμε ψυχή, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Χολέμπας, ενώ δείξαμε πως είμαστε μία ομάδα, μία οικογένεια", ενώ για τον Φουστέρ, τόνισε: " Το γκολ του Φουστέρ μας έδωσε άλλη πνοή γιατί μπήκαμε μαγκωμένοι. Το ματς ήταν δύσκολο και αξίζουν συγχαρητήρια στον Αστέρα Τρίπολης που τους εύχομαι τα καλύτερα".

Αμπντούν: " Είχαμε δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της σεζόν. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Πρέπει να μας γίνει μάθημα για το μέλλον και τη νέα σεζόν. Δείξαμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα".

Για το παιχνίδι, είπε: "Η αλήθεια είναι πως βγάλαμε κούραση. Η ποιότητα και η εμπειρία μας όμως έκανε τη διαφορά. Έχουμε και παιδιά με μέλλον και ταλέντο, οπότε τα καλύτερα έρχονται".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ