ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανιάτης: "Αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι"

Μανιάτης: "Αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ο Μανιάτης τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι στο Περιστέρι και στάθηκε στην ευκαιρία που ο ίδιος έχασε για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Τι δήλωσε ο Εντινγκά.

"Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και στο τέλος ήμασταν πολύ επικίνδυνοι. Ίσως μπορούσα να τελειώσω το παιχνίδι, είχα την πιο κλασική ευκαιρία", τόνισε αρχικά ο Έλληνας διεθνής άσος του Ολυμπιακού και συνέχισε:

"Έτσι είναι το ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι ισοπαλίες. Μπορώ να πω ότι το παιχνίδι έγινε αντιαθλητικό, για αυτό θα ήθελα να πω να είναι πιο προσεκτικοί και οι διαιτητές και οι αντίπαλοι συμπαίκτες. Χθες αυτό που ζήσαμε ήταν συγκλονιστικό, όλοι είναι σοκαρισμένοι με τον τραυματισμό του Δημήτρη.

Για αυτό θα ήθελα να είμαστε πιο προσεκτικοί. Θέλαμε να πάρουμε το παιχνίδι για τον Δημήτρη και να του αφιερώσουμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε.

Όλη η ομάδα είμαστε δίπλα του, τον επισκεφθήκαμε στο νοσοκομείο. Τους μήνες που θα μείνει έξω θα είμαστε κοντά του. Είναι σημαντικό μέλος της ομάδας μας και θα τον στηρίξουμε μέχρι να γυρίσει, γιατί έχει στεναχωρηθεί παρά πολύ και για τον Ολυμπιακό και για την Εθνική.

Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε το αήττητο και να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε. Σήμερα αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι και για αυτό δεν φύγαμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης".

Ντελβέν Εντινγκά: "Δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες"

Από την πλευρά του ο Κογκολέζος διεθνής μέσος τόνισε τα εξής:

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως αναμέναμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο Ατρόμητος. Ο αντίπαλός μας έπαιξε αρκετά καλά στον τομέα της φυσικής κατάστασης και της δύναμης, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, το παιχνίδι πήγε αρκετά στην δύναμη κι εκεί προσπάθησε να βασίσει τις πιθανότητές του για να πάρει κάτι καλό.

Εμείς από την άλλη είχαμε κάποιες ευκαιρίες που δεν καταφέραμε να μετατρέψουμε σε γκολ, σε προβάδισμα και όταν συμβαίνει αυτό το 0-0 μπορεί να θεωρείται ένα νορμάλ αποτέλεσμα".

Ο Ολυμπιακός δεν πήρε τη νίκη αλλά παρέμεινε αήττητος. Είναι ο μεγάλος στόχος της χρονιάς να κατακτήσει το πρωτάθλημα αήττητος;

"Πράγματι δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη, αλλά όπως είπατε σωστά, δεν ηττηθήκαμε κιόλας, πράγμα το οποίο πάντα είναι σημαντικό σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου το να μην δέχεσαι γκολ, το να μην χάνεις. Είναι σίγουρα ένας στόχος για εμάς, να συνεχίσουμε να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο, να παίρνουμε νίκες!

Όπου δεν καταφέρνουμε να φτάνουμε στη νίκη, φυσικά να μην χάνουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παραμείνουμε πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα μέχρι το τέλος. Αν έρθει και αήττητο το πρωτάθλημα θα είναι μία ακόμα μεγάλη χαρά για εμάς".

Αισθάνεσαι ότι έχεις βρει τον ρυθμό σου;

"Πράγματι είναι πολύ σημαντικό γεγονός για εμένα ότι επανήλθα στην βασική ενδεκάδα της ομάδας μου. Μου αρέσει πάρα πολύ το να παίζω όσο πιο συχνά και όσο περισσότερο γίνεται. Αυτός είναι ο στόχος μου. Να προσπαθώ να παίρνω λεπτά συμμετοχής. Να βοηθάω την ομάδα μου με όποιον τρόπο μπορώ.

Γνωρίζω ότι στην θέση μου υπάρχουν πολλοί και καλοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι διεκδικούν μία θέση στο κέντρο. Άρα, λοιπόν, εγώ αυτό που έχω να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις και να προσπαθώ να κερδίζω λεπτά συμμετοχής μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στα παιχνίδια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ