ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μανέ: "Σέβομαι τη Λίβερπουλ, έκανα πλάκα όταν είπα ότι θα κάνω ό,τι θέλουν οι Σενεγαλέζοι"

Ο Σαντιό Μανέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στον ημιτελικό του FA Cup στο Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ
Ο Σαντιό Μανέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στον ημιτελικό του FA Cup στο Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Ο Σαντιό Μανέ θέλησε να αποσαφηνίσει την πρόσφατη δήλωσή του σχετικά με το μέλλον του στη Λίβερπουλ, εξηγώντας πως σέβεται τον σύλλογο, ενώ για ακόμα μία φορά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του.

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η πρόσφατη δήλωση του Σαντιό Μανέ σχετικά με το μέλλον του στη Λίβερπουλ, με τους οπαδούς των "κόκκινων" να ενοχλούνται.

Ο 30χρονος επιθετικός είχε υποστηρίξει χαρακτηριστικά την Παρασκευή (3/6): "Το 60%-70% των Σενεγαλέζων θέλουν να φύγω από τη Λίβερπουλ; Θα κάνω ό,τι θέλουν. Σύντομα θα δούμε".

Μία ημέρα αργότερα, ο Σενεγαλέζος διεθνής ερωτηθείς ξανά για το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το Άνφιλντ θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας αρχικά πως αστειευόταν και πρόσθεσε πως σέβεται τη Λίβερπουλ.

"Τις προάλλες αναφέρθηκα στη Λίβερπουλ. Έκανα πλάκα για το ότι θα κάνω ό,τι θέλουν οι Σενεγαλέζοι και μετά έπαιξε παντού. Νομίζω ότι θα σταματήσουμε εκεί. Η Λίβερπουλ είναι ένας σύλλογος που σέβομαι πολύ. Οι οπαδοί με αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα. Για το μέλλον θα δούμε", δήλωσε ο Σενεγαλέζος μετά τον αγώνα της εθνικής του ομάδας κόντρα στο Μπενίν για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ