ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μανέ: "Μου αρέσει η ζωή των Ρονάλντο και Νεϊμάρ αλλά δεν είναι για μένα"

Ο Σαντιό Μανέ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της εθνικής Σενεγάλης στον ημιτελικό του Copa Africa | 2 Φεβρουαρίου 2022
Ο Σαντιό Μανέ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της εθνικής Σενεγάλης στον ημιτελικό του Copa Africa | 2 Φεβρουαρίου 2022 @2022 THEMBA HADEBE/AP IMAGES

Ο Σαντιό Μανέ αναφέρθηκε στο France Football στον απλό τρόπο ζωής του που είναι αντίθετος με αυτούς των Ρονάλντο και Νεϊμάρ όπως και στο τεράστιο βάρος που ένιωθε πριν χαρίσει το Copa Africa στην Σενεγάλη με δικό του πέναλτι.

Ένας από τους παίκτες που διακρίνονται για τις αμέτρητες φιλανθρωπίες του και ακολουθούν έναν λιτό και απέριττο τρόπο ζωής παρά τα εκατομμύρια ευρώ που έχουν περάσει από τα χέρια τους είναι ο Σαντιό Μανέ, με τον 29χρονο στράικερ της Λίβερπουλ να παραχωρεί συνέντευξη στο France Football και να δηλώνει απόλυτα ευτυχισμένος.

"Το σημαντικότερο είναι να μην αλλάξεις, και νομίζω πως δεν έχω αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια. Για ένα παιδί που κατάγεται από μια μικρή πόλη της Σενεγάλης είναι ήδη μεγάλη νίκη να αντιστέκεσαι σε όλα αυτά.

Δεν θα ήθελα να έχω μια ζωή όπως αυτή που έχουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ. Τους ακολουθώ μέσω των λογαριασμων που διατηρούν στα social media και αυτό μου αρκεί.

Λατρεύω την εξαιρετική ζωή τους, αλλά αυτή η ζωή δεν είναι φτιαγμένη για μένα. Είμαι ευτυχισμένος με την κατάστασή μου και τη ζωή μου ως ποδοσφαιριστής" τόνισε ο Μανέ στο γαλλικό μέσο, όπου μεταξύ άλλων έκανε ειδική μνεία στην κατάκτηση του Copa Africa με την εθνική Σενεγάλης και την απίστευτη πίεση που είχε πριν το κρίσιμο πέναλτι απέναντι στην Αίγυπτο.

"Το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει. Είπα στον εαυτό μου ότι 17 εκατομμύρια Σενεγαλέζοι περίμεναν από μένα να σκοράρω και με παρακολουθούσαν στην τηλεόραση. Ήταν βαρύ το φορτίο στους ώμους μου.

Δεν είχα δικαίωμα να τους απογοητεύσω. Αναρωτιόμουν επίσης πώς θα ξεγελούσα τον αντίπαλο κίπερ, τον Γκαμάλ, που είχε πιάσει το πέναλτι που είχα εκτελέσει στην κανονική διάρκεια του τελικού.

Συνεχώς έλεγα στον εαυτό μου αυτά που μου είχαν πει οι συμπαίκτες μου πριν τα πέναλτι. Με είχαν περικυκλώσει και μου έλεγαν πως είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη σε μένα και πως θα πετυχαίναμε όλοι μαζί.

Αυτή η συλλογική δύναμη ήταν που μας επέτρεψε να κάνουμε όλη αυτή τη διαδρομή και με εμπόδισε από το να τρέμω".

Όσο για τον επόμενο μεγάλο στόχο του, ο Μανέ έστρεψε το βλέμμα του στο βαρύτιμο τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου: "Το Μουντιάλ είναι το όνειρό μου. Πριν από αυτό όμως, θα πρέπει να προκριθούμε, όμως πιστεύω στα τρελά σχέδια και ένα αυτά περιλαμβάνει την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Σενεγάλη.

Εάν τα καταφέρουμε φυσικά θα πλησιάσω τους παίκτες που διεκδικούν κάθε χρόνο τη Χρυσή Μπάλα. Εάν πάρω το Μουντιάλ, τότε θα βάλω και αυτό το στόχο".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ