ΟΦΗ

Μανδάς: "Θέμα αντανακλαστικών η επέμβαση στον Ολιβέιρα, βγαίνει η δουλειά που κάναμε στη διακοπή"

Ο Χρήστος Μανδάς μετά από μια επέμβαση του στο ΠΑΟΚ - ΟΦΗ | 14 Ιανουαρίου 2023
Ο Χρήστος Μανδάς μετά από μια επέμβαση του στο ΠΑΟΚ - ΟΦΗ | 14 Ιανουαρίου 2023 EUROKINISSI

Ο Χρήστος Μανδάς ο οποίος με τις επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν στην εστία του ΟΦΗ αναφέρθηκε στην εκπληκτική απόκρουση που έκανε στις καθυστερήσεις στο σουτ του Ολιβέιρα αλλά και στην προσπάθεια της ομάδας της Κρήτης στο δεύτερο γύρο.

Οι επεμβάσεις του Χρήστου Μανδά στη διάρκεια του ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ήταν καθοριστικές ώστε οι Κρητικοί να φύγουν με το βαθμό από την Τούμπα καθώς ο νεαρός γκολκίπερ κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα μάλιστα έκανε μια εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Ολιβέιρα την οποία και ο ίδιος αξιολόγησε ως τη δυσκολότερη που έκανε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά το είχαμε διαβάσει καλά. Παρ' όλο που παίζαμε σε δύσκολη έδρα, μπορούσαμε να πάρουμε τον βαθμό στις καθυστερήσεις. Παιχνίδι με το παιχνίδι, δείχνουμε πόσο μεγαλώνουμε. Θέλω να νικάει η ομάδα μου και ας μην κάνω τις αποκρούσεις. Δεν θέλω να είμαι ο πρωταγωνιστής.

Είμαστε χαρούμενοι και μας ανεβαίνει η ψυχολογία. Εμείς παίζουμε πάντα με τη νίκη, η ισοπαλία είναι αφού δεν μπορείς να κερδίσεις τουλάχιστον ας μην χάνεις".

Για το ποια επέμβαση του επιλέγει:

"Πιστεύω ότι η δυσκολότερη είναι του Ολιβέιρα γιατί δεν βλέπω καθόλου η μπάλα, αλλά νομίζω ότι σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα μου δεν έχασε. Ήταν καθαρά θέμα αντανακλαστικών η απόκρουση. Ήρθε και μου το είπε ο προπονητής τερματοφυλάκων".

Για το τι έφταιξε και ο ΟΦΗ είναι τόσο χαμηλά στη βαθμολογία:

"Πιστεύω ότι δεν προλάβαμε να δέσουμε πολύ σαν ομάδα. Η ψυχολογία μας δεν ανέβαινε και χρειαζόμασταν μια διακοπή για να φτιαχτεί όλο αυτό. Το πιο σημαντικό είναι το πως είμαστε τώρα. Η δουλειά που κάναμε στη διακοπή βγαίνει και αυτό μας δίνει... φτερά".

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ