ΤΣΕΛΣΙ

Μάνατζερ Λουκάκου: "Θα επιστρέψει στη Serie A"

Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει  γκολ κόντρα στην Άστον Βίλα στην Premier League
Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει © 2021 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Ο μάνατζερ του Ρομέλου Λουκάκου, Φεντερίκο Παστορέλο, υποστήριξε ότι ο Βέλγος επιθετικός είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην Ιταλία.

Τον Αύγουστο του 2019 η Ίντερ αγόρασε τον Ρομέλου Λουκάκου από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ποσό των 63 εκατομμυρίων ευρώ, με τον Βέλγο δικαιώνει τους "νερατζούρι" για τη μεγάλη αυτή οικονομική δαπάνη.

Με 24 γκολ και 10 ασιστ σε 32 παιχνίδια που αγωνίστηκε στη Serie A, συνέβαλε τα μέγιστα, οδηγώντας την ομάδα του στην κατάκτηση του Scudetto. Το περασμένο καλοκαίρι ωστόσο, επτά χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι με προορισμό την Έβερτον, αποφάσισε να αφήσει το Μιλάνο και να γυρίσει στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Παρά την επιστροφή όμως στην Premier League, ο εκπρόσωπος του 28χρονου, Φεντερίκο Παστορέλο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα Tuttosport, τόνισε ότι κομμάτι της Ιταλίας δεν έχει κλείσει ακόμα για τον Λουκάκου: "Μια μέρα θα δούμε τον Λουκάκου πίσω στη Serie A. Αγαπάει την Ιταλία, αλλά αυτή τη στιγμή είναι στο χέρι της Τσέλσι να εκμεταλλευτεί τις ικανότητές του".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ