CHAMPIONS LEAGUE

Μάλμε - Τσέλσι 0-1: Με Ζιγές ένα βήμα απ' την πρόκριση

Ο Χακίμ Ζιγές με τη φανέλα της Τσέλσι απέναντι στην Ζενίτ σε ματς του Champions League | 14 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Χακίμ Ζιγές με τη φανέλα της Τσέλσι απέναντι στην Ζενίτ σε ματς του Champions League | 14 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Το γκολ του Χακίμ Ζιγές ήταν αρκετό ώστε η Τσέλσι να πάρει τη νίκη 1-0 στο Μάλμε και να βρεθεί ένα βήμα από την πρόκριση στα νοκ άουτ του Champions League.

Η Τσέλσι τα χρειάστηκε στη Σουηδία με αντίπαλο την πιο αδύναμη ομάδα του 8ου ομίλου του Champions League, Μάλμε, όμως τελικά έφυγε με τη νίκη 1-0 από το "Ελέντα" για την 4η αγωνιστική. Η νίκη αυτή φέρνει τους "μπλε" ακόμα πιο κοντά στα νοκ άουτ, για τα οποία πλέον δεν έχουν μαθηματική ελπίδα οι γηπεδούχοι.

Η Μάλμε έκανε το καλύτερο 1ο ημίχρονό της στο φετινό θεσμό και μάλιστα λίγο έλειψε να πάρει προβάδισμα στην εκπνοή του με τον Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Βέβαια, ο Κάι Χάβερτς και ο Χακίμ Ζιγές είχαν δύο καλές στιγμές να ανοίξουν το σκορ για τους "μπλε", με τον Γιόχαν Νταλίν να τους λέει "όχι".

Μία πανέμορφη αντεπίθεση στο 56ο λεπτό ήταν αρκετή για να λύσει το "γόρδιο δεσμό" της άμυνας των γηπεδούχων, με τον Ζιγές να αξιοποιεί την ασίστ του Κάλουμ Χάντσον Οντόι. Το γκολ προκάλεσε χώρους στην άμυνα της Μάλμε, με συνέπεια η Τσέλσι να παραμείνει πιο επικίνδυνη και στα επόμενα λεπτά, έστω κι αν τελικά δεν κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμά της.

ΜΑΛΜΕ: Νταλίν, Αχμέντχοτζιτς, Νίλσεν, Μπρόρσον, Μπέργκετ (86' Λάρσον), Πένια (58' Λεβίτσκι), Ίνοσεντ, Νάνασι (74' Νάλιτς), Ρικς (57' Όλσον), Ράκιπ (86' Μπιρμάντσεβιτς), Τσόλακ

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Κρίστενσεν, Σίλβα, Ρίντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Λόφτους Τσικ, Ζορζίνιο, Αλόνσο, Ζιγές (74' Μπάρκλεϊ), Χάβερτς, Χάντσον Οντόι (74' Πούλισικ)

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου του Champions League

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ