ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

ΜακΤόμινεϊ: "Αδίστακτος ο Ιμπραχίμοβιτς, σου κάνει δύσκολη τη ζωή"

O Σκοτ ΜακΤόμινεϊ πανηγυρίζει γκολ του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Λιντς για την Premier League
O Σκοτ ΜακΤόμινεϊ πανηγυρίζει γκολ του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Λιντς για την Premier League @2021 MICHAEL REGAN/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι λαβωμένος και δεν θα ενισχύσει την Μίλαν στις μάχες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ να αναφερθεί στο επιβλητικό πέρασμα του Σουηδού από το Ολντ Τράφορντ και να του πλέξει το εγκώμιο.

Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που αποχώρησε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ούτε τα πεπραγμένα του στο χορτάρι με τη φανέλα των κόκκινων διαβόλων έχουν ξεχαστεί από τους ανθρώπους της ομάδας ούτε η ηγετική του παρουσία εντός των αποδυτηρίων.

Άλλωστε στα δύο χρόνια που ήταν κάτοικος "Ολντ Τράφορντ" πρόλαβε να πετύχει 29 γκολ σε 53 ματ ςκαι να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός Europa League και ενός Carabao Cup, με τους πρώην συμπαίκτες του να έχουν να λένε για την πανίσχυρη προσωπικότητά του.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, με τον μέσο των κόκκινων διαβόλων να παραχωρεί συνέντευξη στην ιστοσελίδα της UEFA για τις δύο αναμετρήσεις της ομάδας του με την Μίλαν του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (τραυματίας, δεν θα δηλώσει παρών) στους "16" του Europa League και να κάνει ειδική μνεία στον Σουηδό φορ.

"Ήταν αδίστακτος, ανελέητος. Δεν πρόκειται να πω περισσότερα. Καλός επαγγελματίας, δούλευε σκληρά και είχε καταλυτική παρουσία στα αποδυτήρια όσον αφορά στη φωνή του και στο πώς είναι με τους άλλους.

Θέλει από σένα να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου για 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα, αν δεν είσαι στο ίδιο επίπεδο με αυτόν και δεν προσπαθείας το ίδιο θα σου κάνει δύσκολη τη ζωή.

Αν δεν κοιτάξεις λοιπόν να στρωθείς στη δουλειά για να κερδίζεις, τότε τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα για σένα από τον Ιμπραχίμοβιτς", σχολίασε με νόημα ο Σκωτσέζος διεθνής μέσος, για να συμπληρώσει για τον Σουηδό:

"Μου αρέσουν τέτοιοι τύποι στο ποδόσφαιρο. Είχε προφανώς μία θρυλική καριέρα και πρέπει να του απονείνουμε τα εύσημα για αυτό, όπως και στην οικογένειά του. Δεν έχω να πω κάτι άλλο παρά να τον εκθειάσω.

Μερικές φορές είναι δύσκολος τύπος για να είσαι δίπλα του αλλά αυτό είναι και καλό, γιατί με έκανε και εμένα να είμαι πιο δυνατός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @2021 Michael Regan/Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ