ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Μακρόν: "Συμβούλευσα τον Εμπαπέ να μείνει στη Γαλλία"

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν
Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν © 2022 GEERT VANDEN WIJNGAERT / AP IMAGES

Ο Πρόεδρος Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, παραδέχθηκε σε συνέντευξή του πως σε συζήτηση που είχε με τον Κιλιάν Εμπαπέ τον συμβούλευσε να ανανεώσει και να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πήρε την απόφαση να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γαλλίας, απορρίπτοντας την πρόταση της Ρεάλ.

Μερίδιο ευθύνης στην απόφαση του Γάλλου σταρ, όπως αποδείχθηκε είχε και η Κυβέρνηση Μακρόν, με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, να επιβεβαιώνει τα όσα υποστήριξε ο 23χρονος.

Ο Εμπαπέ είχε δηλώσει πως η υπόθεσή του μεταφέρθηκε και σε πολιτικό επίπεδο, με τον Εμανουέλ Μακρόν και τον Νικολά Σαρκοζί να τον συμβουλεύουν. Σε συνέντευξή του ο Γάλλος Πρόεδρος παραδέχθηκε πως μίλησε μαζί του και τον συμβούλεψε να παραμείνει στη Γαλλία.

"Σας διαβεβαιώνω ότι δεν επεμβαίνω σε καμία μεταγραφή. Είμαι, όπως κάθε πολίτης, όσον αφορά τον αθλητισμό. Επιθυμώ να δω ένα καλό παιχνίδι και να στηρίξω μια ομάδα, στην προκειμένη περίπτωση τη Μαρσέιγ.

Είχα μια συζήτηση με τον Κιλιάν Εμπαπέ, απλώς για να τον συμβουλέψω να μείνει στη Γαλλία. Ο ρόλος ενός Προέδρου είναι να λειτουργεί για το καλό της χώρας του" εξήγησε ο Μακρόν.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ