CONFERENCE LEAGUE

ΜακΓκιν: "Μπορούμε να το γυρίσουμε, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα"

Aston Villa's John McGinn reacts during the Europa Conference League semifinal, first leg, soccer match between Aston Villa and Olympiacos at Villa Park in Birmingham, England, Thursday, May 2, 2024. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Τζον ΜακΓκίν @ 2024 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Τζον ΜακΓκιν δήλωσε μετά τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ ότι υπάρχει δρόμος για τους villans να πετύχουν την ανατροπή.

Ο Ολυμπιακός άλωσε το Villa Park με σπουδαία εμφάνιση καθώς επικράτησε της Άστον Βίλα 2-4 και έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Ο αρχηγός της ομάδας του Μπέρμιγχαμ, Τζον ΜακΓκιν, τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι ήταν πολύ καλοί ενώ στη Βίλα δεν βγήκε τίποτα, αλλά υπάρχει δρόμος για να γίνει για εκείνους η ανατροπή στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 9 Μαΐου.

"Έχουμε ένα βουνό να ανέβουμε, αλλά ξέρουμε ότι είμαστε ικανοί να το γυρίσουμε. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά τακτικά. Ό,τι θα μπορούσε να πάει στραβά για εμάς, πήγε. Ο προπονητής μας ήταν ακόμα αισιόδοξος στα αποδυτήρια. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άγγλος μέσος.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ