ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Μακεδονικός για Τσουμάνη: "Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον Νίκο μας"

Ο Νίκος Τσουμάνης με την φανέλα του Άρη
Ο Νίκος Τσουμάνης με την φανέλα του Άρη INTIME

Η τελευταία ομάδα του Νίκου Τσουμάνη, ο Μακεδονικός στον οποίο υπέγραψε μόλις τον Σεπτέμβριο, εξέδωσε ανακοίνωση για το θάνατο του 31χρονου αμυντικού.

Ο Μακεδονικός εξέδωσε ανακοίνωση για το θάνατο του Νίκου Τσουμάνη. Η ομάδα της Νεάπολης ήταν η τελευταία στην καριέρα του 31χρονου αμυντικού, έχοντας υπογράψει μόλις τον Σεπτέμβριο.

Ο Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του το πρωί της Τρίτης, στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, με τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Η ανακοίνωση του Μακεδονικού

"Σαστισμένη η οικογένεια του Μακεδονικού ενημερώθηκε το πρωί της Τρίτης (05/10) για τον θάνατο ενός ακόμη μέλους της, του νεοαποκτηθέντος ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη.

Πριν κοπάσει καλά καλά το πένθος για τον χαμό του αγαπημένου μας Παύλου Δήμου, μια νέα τραγική μέρα ξημέρωσε και ένα νέο μαύρο σύννεφο απλώθηκε πάνω από τις δραστηριότητες ενός συλλόγου που έμαθε να ζει με χαμόγελο.

Ο Νίκος Τσουμάνης, σε ηλικία 31 ετών, βρέθηκε νεκρός εντός του αυτοκινήτου του στη Νέα Κρήνη, τα ξημερώματα.

Δίχως ακόμη να έχει ξεπεράσει το σοκ και αναζητώντας απαντήσεις, η οικογένεια του Μακεδονικού παρακολουθεί συγκλονισμένη τις κινήσεις της Αστυνομίας που ερευνά την υπόθεση και ζητά την κατανόηση των ανθρώπων του Τύπου που δικαιολογημένα βέβαια ενδιαφέρονται μαζικά για το τραγικό γεγονός.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον Νίκο μας...".

TAGS ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ