ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Νίκος Τσουμάνης: Αυτοσχέδια διπλή θηλιά στον λαιμό αποτελούμενη από τέσσερα tie wrap προκάλεσε την ασφυξία

Ο Νίκος Τσουμάνης
Ο Νίκος Τσουμάνης EUROKINISSI SPORTS

Οι τελευταίες πληροφορίες από το NEWS 24/7 για τον θάνατο του Νίκου Τσουμάνη αναφέρουν ότι βρέθηκε νεκρός με μία αυτοσχέδια διπλή θηλιά στον λαιμό αποτελούμενη απο τέσσερα tie wrap.

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο προκάλεσε ο τραγικός θάνατος του 31χρονου αμυντικού του Μακεδονικού, Νίκου Τσουμάνη και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή κάνουν λόγο για πνιγμό. Ο ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε στο αμάξι του το πρωί της Τρίτης (05/10) στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη μαρίνα της Νέας Κρήνης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από την έως τώρα έρευνα των Αρχών προκύπτει πως ο 31χρονος το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε έντονα οικονομικά προβλήματα. Σύμφωνα με το NEWS 24/7, δεν έχουν προκύψει μέχρι στιγμής ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και έτσι την προανάκριση την έχει αναλάβει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, με μεγαλύτερη πιθανότητα την αυτοχειρία. Βεβαίως περισσότερα θα αναμένουν οι Αρχές από το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός με μία αυτοσχέδια διπλή θηλιά στον λαιμό αποτελούμενη από τέσσερα tie wrap, που προκάλεσε τον ασφυκτικό θάνατό του.

TAGS ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΘΗ ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ