SPORTS & GOSSIP

Μακ Άλιστερ: Πρόδωσε την κοπέλα του και τώρα είναι με την καλύτερή της φίλη

Ο Αλέξις Μακ Άλιστερ στο Ολλανδία - Αργεντινή
Ο Αλέξις Μακ Άλιστερ στο Ολλανδία - Αργεντινή 2022 AP PHOTO/EBRAHIM NOROOZI

Ο Αλέξις Μακ Άλιστερ που βρίσκεται ένα βήμα πριν την μεταγραφή του στην Λίβερπουλ άφησε την επί πέντε χρόνια σύντροφό του, για την καλύτερή της φίλη.

Ο Αλέξις Μακ Άλιστερ μέσα στις επόμενες ώρες θα είναι το καινούργιο απόκτημα της Λίβερπουλ, αφού έχει ήδη περάσει τα ιατρικά. Όλος ο σάλος που έχει δημιουργηθεί λόγω της επικείμενης μεταγραφής του στους κόκκινους, έφερε στο προσκήνιο όσα συμβαίνουν και στην προσωπική του ζωή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μέχρι και το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου η Αργεντινή σήκωσε το τρόπαιο, ο 24χρονος μέσος ήταν σε σχέση με την Καμίλα Μάγιαν. Μάλιστα η επί πέντε χρόνια κοπέλα του είχε αναρτήσει πολλές φωτογραφίες της, από τα γήπεδα του Κατάρ και μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την εθνική ομάδα της χώρας της.

Μακ Άλιστερ: Πρόδωσε την κοπέλα του και τώρα είναι με την καλύτερή της φίλη
Η πρώην του Μακ Άλιστερ, Καμίλα στο Παγκόσμιο Κύπελλο INSTAGRAM/ @CAMIMAYAN

Μπορεί η Καμίλα να μιλούσε δημοσίως για την αγάπη της με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο λίγες μέρες μετά το τέλος ου Παγκοσμίου Κυπέλλου, η σχέση τους έληξε. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Μαρκέλα Τάουρα, αυτό συνέβη γιατί ο Μακ Άλιστερ ξεκίνησε σχέση με την καλύτερη φίλη της Καμίλα, την Αϊλέν Κόβα.

Μακ Άλιστερ: Πρόδωσε την κοπέλα του και τώρα είναι με την καλύτερή της φίλη
Η Καμίλα με τον Μακ Άλιστερ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου INSTAGRAM/ @CAMIMAYAN

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής ήταν υπεύθυνος για την γνωριμία των δύο γυναικών. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του νέου ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στον γάμο του Λαουτάρο, στην λίμνη Κόμο.

Όταν η πρώην πλέον κοπέλα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, Καμίλα Μάγιαν, ρωτήθηκε για το πως αισθάνεται με την σχέση της φίλης της με το πρώην σύντροφό της, δήλωσε: "Ό,τι συνέβη, δεν θα μπορούσα ποτέ να το φανταστώ ούτε στον χειρότερο εφιάλτη μου. Νιώθω σαν να μαχαιρώθηκα πισώπλατα".

TAGS SPORTS & GOSSIP ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ