ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Περνά ιατρικά ο Μακ Άλιστερ, αυτοί οι δύο ακολουθούν για το κέντρο

Argentina's Alexis Mac Allister celebrates after scoring his side's opening goal during the World Cup group C soccer match between Poland and Argentina at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Wednesday, Nov. 30, 2022. (AP Photo/)
Argentina's Alexis Mac Allister celebrates after scoring his side's opening goal during the World Cup group C soccer match between Poland and Argentina at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Wednesday, Nov. 30, 2022. (AP Photo/) AP

Την Τρίτη ο Αλέξις Μακ Άλιστερ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ενώ μετά την ολοκλήρωση της απόκτησής του η Λίβερπουλ θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για τους Μανού Κονέ και Κεφρέν Τουράμ.

Η Λίβερπουλ προχωρά το σχεδιασμό της για την επόμενη σεζόν με τον μεταγραφικό σχεδιασμό να είναι σε φουλ εξέλιξη. Ο Αλέξις Μακ Άλιστερ θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης των κόκκινων.

Ο Αργεντινός μέσος θα περάσει την Τρίτη από ιατρικές εξετάσεις και εάν όλα πάνε καλά θα υπογράψει την Τετάρτη το συμβόλαιό του με τους κόκκινους μέχρι το 2028.

Η Λίβερπουλ ωστόσο δεν σταματά εδώ. Μόλις ολοκληρωθεί η απόκτηση του Μακ Άλιστερ θα προχωρήσει τις δύο επόμενες κινήσεις που έχει στα σκαριά.

Η πρώτη είναι αφορά του Μανού Κονέ. Ο 22χρονος μέσος αγωνίζεται στην Γκλάντμπαχ τα τελευταία δύο χρόνια. Φέτος μέτρησε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και είχε ένα γκολ και μία ασίστ.

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Κεφρέν Τουράμ. Ο γιος του Λιλιαμ Τουράμ αγωνίζεται στη Νις και στα 22 του χρόνια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός μέσος και φέτος μέτρησε 48 συμμετοχές με δύο γκολ και οκτώ ασίστ.

Η Λίβερπουλ ζήτησε λίγο χρόνο από τους εκπροσώπους των δύο παικτών ώστε να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Μακ Άλιστερ και έπειτα να ασχοληθεί με τις περιπτώσεις τους.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ