ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μακ Άλιστερ για Μέσι: "Δεν έχω αμφιβολία ότι και στα 40 ή 45 του θα είναι ο καλύτερος στον κόσμο"

Ο Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι 2022 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Αλέξις Μακ Άλιστερ μίλησε στο Tyc Sport και αναφέρθηκε στο μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι ο Pulga μπορεί να είναι στο Μουντιάλ 2026.

Ο Λιονέλ Μέσι στέφθηκε τον Δεκέμβριο για πρώτη φορά με την εθνική Αργεντινής παγκόσμιος πρωταθλητής, κατακτώντας το Μουντιάλ 2022 του Κατάρ.

Ο σταρ της Παρί δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα βρίσκεται στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα διεξαχθεί το 2026 στις ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά, όμως ο συμπαίκτης του Αλέξις Μακ Άλιστερ τόνισε ότι σίγουρα θα μπορούσε να συνεχίσει.

"Ελπίζω να συνεχίσει μαζί μας. Προφανώς βλέπω τον Μέσι στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι στα 40 ή στα 45 του θα συνεχίσει να είναι ο καλύτερος στον κόσμο.

Είναι πολύ επαγγελματίας, μπορείτε να το δείτε, είναι σε τέλεια φυσική κατάσταση για να συνεχίσει να παίζει ήρεμα. Και μετά, έχει τα πάντα στο κεφάλι του, πέρα από τα σωματικά έχει τα πάντα στο κεφάλι του.

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να τρέξουμε για αυτόν", δήλωσε ο Μακ Άλιστερ.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ