ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Mαγεύει" ο Νάνι

"Mαγεύει" ο Νάνι
νανι

Οι εμφανίσεις του Πορτογάλου Νάνι με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ έχουν εντυπωσιάσει τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον

" Ο Νάνι έχει προσαρμοστεί πολύ καλά στην ομάδα. Όταν είχε έρθει στην Μάντσεστερ του είχαμε πει ότι δεν θα παίζει βασικός και θα αγωνίζεται κατά την διάρκεια της σεζόν όταν θα έχουμε τραυματισμούς. 'Οσες φορές έπαιξε τα πήγε πολύ καλά και στην Ρώμη ήταν διαρκώς απειλεί για την Ρόμα", ήταν τα σχόλια του Φέργκιουσον μετά την ισοπαλία των "μπέμπηδων" με την Ρόμα στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τον αγώνα στην "αιώνια πόλη" ο τεχνικός της Μάντσεστερ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του: " Οι παίκτες μου αγωνίστηκαν πολύ καλά αλλά δεν ήμασταν τόσο καλοί στο δεύτερο ημίχρονο καθώς δώσαμε πολύ χώρο".

Ο αγώνας με την Λίβερπουλ βρίσκεται πλέον στο μυαλό των παικτών του σερ Άλεξ Φέργκιουσον που ευελπιστούν να κατακτήσουν την κορυφή στην Πρέμιερ Λιγκ μετά την πρωτιά στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Φέργκιουσον έκανε αλλαγή τον Γουέιν Ρούνεϊ στο 70΄που δήλωσε ότι οι συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία για τον ίδιο αλλά και τους νέους παίκτες της ομάδας: " Αποτελεί εμπειρία για τους νέους παίκτες της ομάδας οι αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ. 'Εχουν μεγάλες δυνατότητες και λαμπρό μέλλον μπροστά τους".





TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ