ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μάχη με τον χρόνο για Χρήστου

Μάχη με τον χρόνο για Χρήστου

Ο Παρασκευάς Χρήστου μπορεί να πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Πανθρακικό ωστόσο η ενσωμάτωσή του στο ρόστερ της ομάδας της Κομοτηνής δεν έχει ξεκαθαρίσει

Ερωτηματικό αποτελεί για τον Παύλο Δερμιτζάκη το πότε θα μπορεί να υπολογίζει στις υποχρεώσεις του Πανθρακικού τον Παρασκευά Χρήστου. Ειδικά για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πλατανιά.

Η αυριανή μέρα σε μεγάλο βαθμό θα αποτελέσει κριτήριο καθώς είναι να υπάρξει επικοινωνία της διοίκησης του Πανθρακικού με αυτήν της ρουμάνικης Ουνιβερσιτατέα Κλουζ όπου αγωνίστηκε ο διεθνής Κύπριος αμυντικός από το καλοκαίρι.

Ο Χρήστου σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταθέσει προσφυγή σε βάρος της Ουνιβερσιτατέα Κλουζ αλλά και αίτημα για διακοπή του συμβολαίου του ώστε να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Και εν προκειμένου στον Πανθρακικό για τον επόμενο 1,5 χρόνο σύμφωνα με την προφορική συμφωνία που έχει επέλθει.

Πλέον ο Δερμιτζάκης μη μπορώντας να κάνει αλλιώς θα περιμένει όχι απλά την αυριανή ημέρα, όταν και σύμφωνα με πληροφορίες μετά από αρκετές μέρες θα ανοίξουνε και πάλι τα γραφεία της Ουνιβερσιτατέα Κλουζ, αλλά και την μεθαυριανή για να δει αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Χρήστου για το Σάββατο κόντρα στον Πλατανιά.

Όπως και έχει κάθε λόγο να επιθυμεί αφού στην θέση του κεντρικού αμυντικού υπάρχει ετοιμοπόλεμος μόνο ο Σοφιάν Σερφά.

Κι αυτό γιατί έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που έχει συμπληρώσει ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος. Κι ακόμη οι Μελίσσης και Μακρυδημήτρης είναι τραυματίες.

Στην αποστολή του Πανθρακικού την Κυριακή κόντρα στον Πλατανιά λογικά θα βρίσκεται και ο Σπύρος Βρονταράς, που σήμερα έκανε την δεύτερή του προπόνηση, μετά την αποβολή του Δημήτρη Κουτσόπουλου για την ανατροπή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ της περασμένης Κυριακής.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας υπενθυμίζεται πώς επέστρεψε στον Πανθρακικό μετά από 2,5 χρόνια και θα αποτελέσει παρελθόν ο Βόσνιος Άντι Αντίλοβιτς.

Παράλληλα ο Δερμιτζάκης για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνάς του εξετάζει πάντα τον Ντιόγκο Ζορντάο που έλυσε το συμβόλαιό του με την Παναχαϊκή.

Τέλος δύσκολα να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά Χανίων ο Μαραμά Βαϊρούα μετά τον τραυματισμό του στον θώρακα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ