SERIE A

Μάχη Γιούβε και Ίντερ για Ντέκο

Μάχη Γιούβε και Ίντερ για Ντέκο
Ντέκο

Δημοσιεύματα στην Ιταλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Γιουβέντους και της Ίντερ για τον Ντέκο

Η σεζόν για τον Ντέκο μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί σαν αποτυχημένη αφού εκτός από τους πολλούς μικροτραυματισμούς που έχει, είναι γεγονός ότι έχει χάσει εντελώς την πίστη του προπονητή του στο πρόσωπο του με αποτέλεσμα να είναι στον πάγκο στα περισσότερα ματς της ομάδας του.
Με δεδομένο όμως ότι ο 30χρονος Πορτογάλος έχει συμβόλαιο με τους "Μπλαουγκράνα" για άλλα δυο χρόνια είναι δύσκολο γι' αυτόν να πάει στην ομάδα που επιθυμεί, αφού η Μπαρτσελόνα έχει σκοπό να τον παραχωρήσει μεν αλλά μόνο με ένα ποσό που θα αγγίζει τα 10 εκ. ευρώ δε.

Τα καλά νέα για τον Ντέκο έρχονται από την Ιταλία αφού δημοσιεύματα θέλουν τόσο την Γιουβέντους όσο και την Ίντερ να καλοβλέπουν μια ενδεχόμενη απόκτηση του ταλαντούχου μέσου, αφού αμφότερες ψάχνουν λύσεις παικτών με ποιότητα στην μεσαία τους γραμμή.

Αυτό το EURO λοιπόν που θα γίνει το καλοκαίρι ίσως είναι και η τελευταία ευκαιρία του Ντέκο να πείσει τους ανθρώπους των συλλόγων από την Ιταλία ότι αξίζει να δαπανήσουν αυτά τα 10 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσουν, πράγμα που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε στο μέλλον.




TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ