CHAMPIONS LEAGUE

Λύτρωση στο τέλος για την ΜΠΑΤΕ!

Λύτρωση στο τέλος για την ΜΠΑΤΕ!

Πρόκριση στο 94' για την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ που κέρδισε με 3-1 την Ντέμπρετσεν. Με ισοπαλίες προκρίθηκαν η Μάριμπορ (2-2) και η Λιλ (1-1) απέναντι σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Γκρασχόπερ αντίστοιχα. (VIDEOS)

Σε ένα συγκλονιστικό φινάλε, η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ έβαλε το τέρμα που χρειαζόταν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και με τη νίκη με 3-1 προκρίθηκε στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ισοπαλία με 2-2 ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μάριμπορ, δίνει την πρόκριση στη δεύτερη.

Η Λιλ έκανε συντήρηση δυνάμεων και με σβηστές τις μηχανές παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στην Γκρασχόπερ, παίρνοντας την πρόκριση. Η Σταντάρ Λιέγης προκρίθηκε επί του Παναθηναϊκού.

Λύτρωση στις καθυστερήσεις για την ΜΠΑΤΕ

Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ πήρε τη νίκη με 3-1 επί της Ντέμπρετσεν και μαζί μία συγκλονιστική πρόκριση από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ

Οι φιλοξενούμενοι Ούγγροι άνοιξαν το σκορ με τον Σιντιμπέ (που ήταν και ο μοναδικός σκόρερ της πρώτης αναμέτρησης), 26 λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης παγώνοντας την "New Borisov Arena".

Και ενώ όλα έδειχναν ευνοϊκά για την Ντέμπρετσεν, η δεύτερη κίτρινη και αποβολή του Μπουαντλά, τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε να αλλάξει τις αριθμητικές και όχι μόνο ισορροπίες του αγώνα. Ο Βολόντκο στο 39΄έφερε το παιχνίδι στα ίσα, και ίσως ο πιο γνωστός ποδοσφαιριστής της ΜΠΑΤΕ, Βιτάλι Ροντιόνοφ έκανε το 2-1 στο 69'.

Το τρίτο γκολ δεν ερχόταν, τα νεύρα των Λευκορώσων άγγιζαν τα όριά τους, μέχρι να φτάσουμε στις καθυστερήσεις και να χρειαστεί η βοήθεια του Κρίβετς στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό αυτών, να δώσει μία συγκλονιστική πρόκριση στην ΜΠΑΤΕ και να αφήσει ημιτελή μία έκπληξη που πήγε να προδιαγραφεί.

Της κόστισε η... έδρα

Η Μάριμπορ ήταν καλύτερη από την Μακάμπι Τελ Αβίβ σε αυτά τα δύο παιχνίδια και το έδειξε και στο παιχνίδι της Κύπρου, (το "Αντώνης Παπαδόπουλος" της Λάρνακας) που χρησιμοποίησαν σαν έδρα οι Ισραηλινοί λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα.

Η Μάριμπορ με την κληρονομία του πρώτου αγώνα, όπου είχε επιβληθεί με 1-0 άνοιξε το σκορ στο 36' με τον Ιμπραϊμί. Η Μακάμπι δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε με τον Μπεν Χάιμ, έξι λεπτά αργότερα επαναφέροντας τα χαμόγελα στους τυπικά γηπεδούχους.

Ο Μπεν Μπασάρ στο 54' θα βάλει για πρώτη φορά μπροστά τους Ισραηλινούς δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση και την υπόθεση πρόκριση, αλλά και πολλά χαμόγελα τα οποία θα ... κόψει ένα λεπτό αργότερα ξανά ο Ιμπραϊμί που θα ισοφαρίσει εκ νέου για τους Σλοβένους.

Δείτε εδώ τι έγινε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Σταντάρ Λιέγης

Αγγαρεία στη Λιλ

Η Λιλ θα έπρεπε να αυτοκτονήσει εντός έδρας, ειδικά μετά τη νίκη στην Ελβετία την προηγούμενη εβδομάδα για να χάσει την πρόκριση από την Γκρασχόπερ. Ο Μπαλμόν άνοιξε το σκορ στο 20' για τους "λιλουά", πείθοντας και τους πιο δύσπιστους θεατές του γαλλικού Βορρά.

Το γκολ του Αμπρασί στο 33' που έφερε την ισοφάριση, έδωσε μία νότα ενδιαφέροντος στο παιχνίδι, την οποία βέβαια φρόντισαν να διαλύσουν αμφότερες οι ομάδες με το απογοητευτικό θέαμα που προσέφεραν στη συνέχεια.

Η αποβολή του Πάβλοβιτς στο 69' μοναδικό σημείο αναφοράς των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο. Αδιάφορο από την αρχή μέχρι το τέλος του. Ενδιαφέρουσα και τα δύο γκολ, που ήταν υπέροχα. Η Λιλ τουλάχιστον μία κλάση παραπάνω από τους Ελβετούς.

Το πρόγραμμα του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ:

Τρίτη 5/8/2014

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ - Ντέμπρετσεν 3-1 (0-1)

Παναθηναϊκός - Σταντάρ Λιέγης 1-2 (0-0)

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μάριμπορ 2-2 (0-1)

Λιλ - Γκρασχόπερ 1-1 (2-0)

Τετάρτη 6/8/2014

Μάλμε- Σπάρτα Πράγας (2-4)

Σερίφ Τιρασπόλ - Σλόβαν Μπρατισλάβας (1-2)

Στεάουα Βουκουρεστίου - Ακτόμπε (2-2)

Ζάλτσμπουργκ - Καραμπάγκ (1-2)

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - ΑΕ Λεμεσού (0-1)

ΑΠΟΕΛ - Ελσίνκι (2-2)

Κοπεγχάγη - Ντνίπρο (0-0)

Μπεσίκτας - Φέγενοορντ (2-1)

Παρτιζάν - Λουντογκόρετς (0-0)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Όλμποργκ (1-0)

Σέλτικ - Λέγκια (1-4)

* Σε παρένθεση τα αποτελέσματα των πρώτων αναμετρήσεων

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ