SERIE A

Λυκογιάννης: "Είχα ονειρευτεί πως θα σκοράρω κόντρα στην Σαλερνιτάνα, το είχα πει στην κοπέλα μου "

Λυκογιάννης: "Είχα ονειρευτεί πως θα σκοράρω κόντρα στην Σαλερνιτάνα, το είχα πει στην κοπέλα μου "
PRINT SCREEN

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη φετινή σεζόν της Μπολόνια που την βρίσκει να κυνηγάει το Champions League εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Μπάμπης Λυκογιάννης, ο οποίος αποκάλυψε το προφητικό όνειρο που είχε δει ενόψει της αναμέτρησης με την Σαλερνιτάνα.

Αν αναζητήσει κάποιος την ομάδα-αποκάλυψη της φετινής σεζόν στην Serie A δεν θα "κουραστεί" ιδιαίτερα αφού δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία πως είναι η Μπολόνια, με τον Τιάγκο Μότα να έχει συνθέσει ένα εξαιρετικό σύνολο που έχει βάλει από κάτω -μέχρι στιγμής- τις Ρόμα, Λάτσιο, Αταλάντα, Νάπολι και Φιορεντίνα και διεκδικεί μία θέση στον ήλιο: στο νέο Champions League.

Σε αυτή την ομάδα έχει θέση και ρόλο ο Μπάμπης Λυκογιάννης, με τον διεθνή αριστερό μπακ να έχει μάλιστα φανέλα βασικού στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Σαλερνιτάνα και να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 3-0 των ροσομπλού, σκοράροντας στο 90+2' μετά από ασίστ του Σαλεμάκερς.

Λίγα 24ωρα μετά από αυτό τον αγώνα που εδραίωσε την Μπολόνια στην 4η θέση, ο 30χρονος μπακ έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό του συλλόγου και σε αυτό μίλησε τόσο για το εκπληκτικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα όσο και για το προφητικό όνειρο που είχε δει λίγες ημέρες πριν βρει δίχτυα στο "Νταλ'Άρα" κόντρα στην Σαλερνιτάνα.

Διαβάστε αποσπάσματα της συνέντευξής του

Το γκολ σου κόντρα στην Σαλερνιτάνα ήρθε μετά από ένα διαισθητικό όνειρο. Μας το αφηγείσαι;

"Είμαι πολύ χαρούμενος για το δεύτερο φετινό μου γκολ και ήταν ωραίο που άκουσα τους οπαδούς να φωνάζουν το όνομά μου. Τέσσερις ημέρες πριν από το παιχνίδι είχα ονειρευτεί το γκολ και το είχα πει στη σύντροφό μου. Στο όνειρό μου όμως έβαζα γκολ με εκτέλεση φάουλ..."

Αυτό ήταν το 4ο γκολ σου με την Μπολόνια και 1ο μπροστά στο κοινό του Νταλ'Άρα. Τι συναισθήματα είχες;

"Ήταν πολύ όμορφο να ακούς τον εκφωνητή να αναφέρει το όνομά σου και να το φωνάζει ο κόσμος. Ανυπομονούσα να βάλω ένα τέτοιο γκολ".

Φέτος η Μπολόνια είναι ένα πολύ δεμένο σύνολο, το επιβεβαιώνεις;

"Ναι, έχουμε ένα πολύ όμορφο σύνολο. Στην καριέρα μου δεν έχω συναντήσει ένα σύνολο όπως αυτό".

Παρά τις ιεραρχίες, στην ομάδα ουδείς έχει σίγουρη τη θέση του βασικού. Αυτή κερδίζεται παιχνίδι με παιχνίδι...

"Ναι, οφείλουμε πάντα να είμαστε έτοιμοι. Εγώ προσωπικά είχα να παίξω έναν μήνα αλλά προσπαθώ να είμαι πάντα έτοιμος. Δεν έβλεπα την ώρα να αγωνιστώ και ανταπέδωσα την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο προπονητής".

Μαζί με τον Ορσολίνι και τον Σαλεμάκερς μπήκατε στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής όπως ψηφίστηκε από την Serie A. Ήταν μία μεγάλη ικανοποίηση;

"Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Δεν μιλήσαμε για αυτή τη διάκριση αλλά και αυτό το γεγονός επιβεβαίωσε αυτό που κάνουμε, που είναι κάτι το εκπληκτικό".

Απομένουν 8 ματς για το τέλος του πρωταθλήματος, έχετε συγκεντρώσει 57 βαθμούς και είστε στο -2 από την 2η θέση και στο +5 από την 5η. Τι σκέφτεστε;

"Μου αρέσει να ονειρεύομαι αλλά θα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε".

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ