ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: "Υπάρχει βελτίωση στον τρόπο που παίζουμε"

Λουτσέσκου: "Υπάρχει βελτίωση στον τρόπο που παίζουμε"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Ράζβαν Λουτσέσκου, στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο μίλησε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες του πήραν τη νίκη καθώς δούλεψαν πολύ καλά σε όλο το 90λεπτο.

Οι παίκτες της Ξάνθης θέλουν να απολαμβάνουν τα παιχνίδια που δίνουν και μέσα από το καλό ποδόσφαιρο που παίζουν το τελευταίο διάστημα να φτάνουν στις νίκες. Αυτό είναι το ζητούμενο σύμφωνα με όσα είπε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στάθηκε στην δουλειά που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του και μίλησε για την βελτίωση που υπάρχει στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα του.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι το σημερινό, γνωρίζαμε ότι παίζαμε με ένα πολύ καλό αντίπαλο. Πρώτα θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί πραγματικά έκαναν μία καλή δουλειά. Ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, σκοράραμε στην επανάληψη και είχαμε άλλες τρεις ευκαιρίες για να «κλειδώσουμε» το παιχνίδι.

Ο αντίπαλος είχε μία ευκαιρία στο α’ μέρος αλλά εμείς είχαμε επιθετικότητα και ήμασταν καλύτεροι. Και νομίζω πως στο τέλος υπήρχε κάποια ένταση λόγω του ότι σκεφτόμασταν το σκορ περισσότερο και όχι λόγω της πίεσης του αντίπαλου. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι με μία καλή νοοτροπία από μέρους μας, μετά από μία δύσκολη εβδομάδα.

Υπάρχει βελτίωση στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα το τελευταίο διάστημα στο οποίο έχουμε μόνο δύο ήττες. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα θέλει να παλέψει τα παιχνίδια και για το αποτέλεσμα και για την περηφάνια της. Προετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια μετά το διήμερο ρεπό. Θέλουμε να απολαμβάνουμε τα παιχνίδια και αυτό συμβαίνει μόνο αν δουλεύουμε».

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ