ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Το πιο δύσκολο διάστημα όσο είμαι στον ΠΑΟΚ, θα δείτε την αντίδρασή μου"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε εκνευρισμένος από την απόδοση των παικτών του και το αποτέλεσμα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό. "Θα δείτε την αντίδρασή μου" τόνισε χαρακτηριστικά, όταν ρωτήθηκε για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο ΠΑΟΚ άφησε στο γήπεδο του Ιωνικού ακόμη τρεις βαθμούς, χάνοντας ακόμη περισσότερο έδαφος στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στη Super League Interwetten.

Η νέα ήττα του Δικεφάλου έφερε τον εκνευρισμό του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Ιωνικό τόνισε ότι βιώνει τις πιο δύσκολες ημέρες του από την στιγμή που προσελήφθη από τον ΠΑΟΚ, εξηγώντας παράλληλα πως στο εγγύς μέλλον θα δουν όλοι ποια θα είναι η αντίδρασή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

"Όλα όσα κάνουμε, πηγαίνουν λάθος. Ξεκινώντας με το παιχνίδι, με το αποτέλεσμα, με τις ευκαιρίες, με τα λάθη και καταλήγοντας με τις αποφάσεις. Είτε μιλάμε για επιλογές παικτών, που είναι ατυχείς κάποιες φορές.

Σκέφτομαι ότι είναι κινήσεις δίχως έμπνευση τη δεδομένη στιγμή. Όλο αυτό το διάστημα των δύο εβδομάδων είναι οι το πιο δύσκολο για μένα στο διάστημα που βρίσκομαι στην Ελλάδα.

Το άλλο, είναι πως δεν έχουμε την πνευματική ετοιμότητα και τη δυναμική για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε λάθος κάνουμε. Είναι μια δική μου ευθύνη όλο αυτό το κομμάτι.

Θα δείτε την αντίδρασή μου".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ