ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: "Το χειρότερο παιχνίδι μας όσο είμαι εδώ"

Λουτσέσκου: "Το χειρότερο παιχνίδι μας όσο είμαι εδώ"
INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο πως δεν έχει παράπονα από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του παρά το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο το τελικό αποτέλεσμα άφησε ικανοποιημένο τον Ράζβαν Λουτσέσκου ο οποίος υποστήριξε στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν το παιχνίδι με τους "κυανέρυθρους".

«Στο τέλος του αγώνα μπορώ να σας πω ότι το αποτέλεσμα είναι καλό για μας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα και ίσως να παίξαμε το χειρότερο παιχνίδι από την μέρα που είμαι εδώ. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω κάτι για τους παίκτες μου που έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Τρία πράγματα έκαναν να έχουμε αυτή την εικόνα. Καταρχήν ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν με το μέρος μας.

Ο Πανιώνιος είχε πολύ καλή και οργανωμένη άμυνα, με καλή κόντρα επίθεση που δεν μας βοήθησε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες κάνοντας πολλά λάθη σε εύκολες πάσες, κάτι το οποίο μας αφαίρεσε την αυτοπεποίθηση και την έδωσε στους αντιπάλους. Το δεύτερο σημείο ήταν το γκολ στο 12’. Μέχρι εκεί το παιχνίδι ήταν καλό για μας όμως στην συνέχεια χάσαμε τον έλεγχο.

Καταφέραμε να σκοράρουμε μέσω μιας καλής πάσας του Παπαστεριανού και της ενέργειας του Καπετάνου. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε με βαθιές μπάλες γιατί διαφορετικά ήταν δύσκολο να πετύχουμε κάτι σ’ αυτό το γήπεδο, αλλά επίσης δεν είχαμε την υπομονή να έχουμε κυκλοφορία μπάλας και σωστές τοποθετήσεις και ξεκίνησε ένα παιχνίδι από την μία μεριά στην άλλη.

Έτσι όπως έγινε, προς το τέλος του αγώνα ο Πανιώνιος ήταν πιο «φρέσκος» από εμάς, πιθανόν από το γεγονός ότι είχαν μία μέρα παραπάνω ξεκούρασης. Στο τέλος του αγώνα είμαι ικανοποιημένος από αυτό το αποτέλεσμα».

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ