ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Θα θέλαμε να έχουμε το 90% του ρόστερ εδώ, το γκρουπ είναι σε διαδικασία σχηματισμού"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς για τους νέους παίκτες και τις μεταγραφές, ανέφερε ότι θα ήθελε να έχει εδώ το 90% του ρόστερ, ενώ η ομάδα είναι σε διαδικασία σχηματισμού.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη νίκη που σημείωσε ο ΠΑΟΚ επί της Γκόου Αχέντ Ιγκλς με 4-0, δήλωσε ότι του άρεσε η ενέργεια που έδειξαν οι παίκτες του στο πρώτο φιλικό, ωστόσο κράτησε χαμηλά την μπάλα, καθώς η ομάδα ακόμα σχηματίζεται, τονίζοντας ότι θα ήθελε να έχει μαζί του το 90% του ρόστερ, αλλά έχει μάθει να βιώνει με αυτή την κατάσταση.

Για το τι περιμένει από την προετοιμασία: "Αυτό που περιμένω είναι να προετοιμαστούμε καλά, να βρούμε τη χημεία μεταξύ των νέων παικτών και όσων ήταν εδώ από πέρυσι. Όταν τελειώσουμε την προετοιμασία πρέπει να αποκτήσουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για το γκρουπ και το επίπεδο των παικτών για να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και για το πως θα προχωρήσουμε.

Γενικά ένας τομέας που επικεντρωνόμαστε είναι και ο νοητικός και ψυχολογικός τομέας. Τους πιέζω στις προπονήσεις και ζητάω πολλά από αυτούς, τους ζητάω να ανταποκριθούν.

Μας περιμένει δύσκολη χρονιά και θέλω να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι. Μιλώντας για το παιχνίδι αυτό που μου αρέσει είναι η αφομοίωση των παικτών μου και η ενέργεια που έβγαλαν. Μίλαμε για ένα φιλικό παιχνίδι, αλλά μας δίνει ψυχολογία".

Για τους νέους παίκτες: "Η αλήθεια είναι πως είμαστε στη διαδικασία που σχηματίζεται ακόμα το γκρουπ. Έχουμε τέσσερις εβδομάδες ακόμα μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι και κάθε ημέρα που περνάει είναι σημαντική.

Θα θέλαμε να έχουμε το 90% του ρόστερ εδώ μαζί μας να δουλεύουμε με αυτό, αλλά είναι κάτι που έχουμε μάθει να βιώνουμε, δηλαδή, να έρχονται ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Θα ήθελα να έχουμε περισσότερους ποδοσφαιριστές, αλλά συνεχίζουμε με όσους έχουμε και περιμένουμε τις επόμενες προσθήκες".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ