ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Θα ήμουν υπερβολικός αν ζητούσα κάτι περισσότερο από τους παίκτες μου σήμερα"

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε στην εμφάνιση των παικτών του.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε πως η ομάδα του ξεκίνησε "παγωμένα", ωστόσο δεν μπορεί να ζητήσει κάτι περισσότερο από τους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

"Ξεκινήσαμε με αργό ρυθμό, ήθελα να παίζουμε πιο γρήγορα τη μπάλα, να αλλάζουμε πλευρές, να μην δώνουμε χρόνο στον αντίπαλο. Ξεκινήσαμε πολύ καλύτερα στο δεύτερο μέρος. Είχαμε καλή κυκλοφορία και passing games, δεν κρατούσε ένας παίκτης την μπάλα πολύ ώρα, έτσι, τους αναγκάσουμε στο τέλος να κάνουν λάθη. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε πολλά περισσότερα γκολ.

Στα πρώτα δέκα λεπτά όμως του αγώνα χάσαμε κάπως την συγκέντρωσή μας, χάσαμε κάποιες μπάλες που θα μπορούσε ο αντίπαλος να εκμεταλλευτεί".

Για τα πρώτα λεπτά και πώς μπορεί να διορθωθεί: "Παίζουμε 11 εναντίον 11. Κάποιες στιγμές ζητάμε από τους παίκτες να είναι τέλειοι, αυτό είναι αδύνατο. Πρέπει να ζεσταθείς σε ένα παιχνίδι, να δεις τον αντίπαλο

Θα ήμουν υπερβολικός αν ζητούσα κάτι περισσότερο με τέσσερα γκολ και 5-6 μεγάλες ευκαιρίες".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ