STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Σόου του Δικεφάλου που πέταξε στην κορυφή με τεσσάρα

SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έκανε μία κυριαρχική εμφάνιση, επικράτησε 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας πλήθος ευκαιριών. Μπάμπα (29'), Μεϊτέ (49'), Τζίμας και Ριέντρα (αυτογκόλ-66') τα γκολ του Δικεφάλου, που ανέβηκε στην κορυφή.

Ο ΠΑΟΚ ήταν απόλυτα κυριαρχικός και πήρε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Δικέφαλος επικράτησε 4-0 των Ηπειρωτών για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έχοντας πλήθος ευκαιριών, ειδικά στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού.

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Σόου του Δικεφάλου που πέταξε στην κορυφή με τεσσάρα

Ο Μπάμπα άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό του παιχνιδιού, με τον Δικέφαλο να ξεσπάει στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Μεϊτέ (49') και ο Τζίμας (53') ανέβασαν ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ, με τον Ριένστρα στο 66' με αυτογκόλ να διαμορφώνει το αποτέλεσμα. Ο εκπληκτικός ΠΑΟΚ είχε 22 τελικές με αξία 3.8xG.

Ο ΠΑΟΚ με επιθετικό σόου ξεπέρασε την ήττα από τον Άρη, έφτασε τους 41 πόντους και σκαρφάλωσε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου και συγκατοικεί με τον Παναθηναϊκό.. Ουραγός με 12 βαθμούς ο ΠΑΣ Γιάννινα, μαζί με την Κηφισιά.

Το ματς

Πιο δυνατά στην αναμέτρηση μπήκε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Νωρίς νωρίς ο Λεό έκανε εκπληκτικό σπριντ, πάτησε στην περιοχή από τα δεξιά, προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα, αλλά δεν κατάφερε να βρει συμπαίκτη του. Σταδιακά ωστόσο και μετά τα πρώτα πέντε λεπτά, ο ΠΑΟΚ άρχισε να παίρνει την κατοχή, να κυκλοφορεί και να ψάχνει τρόπο να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενουμένων.

Την πρώτη του καλή στιγμή είχε στο 20ο λεπτό του παιχνιδιού. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Οζντόεφ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι. Στο δεύτερο περίμενε ο ελεύθερος Τζίμας, ο οποίος πλάσαρε, με τον Κλέιμαν να αποκρούει. Στη συνέχεια σούταρε ο Κουλιεράκης που πήρε το ριμπάουντ και κέρδισε κόρνερ.

Ο Δικέφαλος μπήκε μπροστά στην αναμέτρηση στο 29ο λεπτό. Ο Μουργκ εκτέλεσε φάουλ γεμίζοντας στην περιοχή, η άμυνα του ΠΑΣ δεν έδιωξε μακριά, με τον Ντεσπόντοφ να σουτάρει με τη μία μέσα από το "κουτί". Ο Κλέιμαν απέκρουσε, αλλά από τα αριστερά ακολουθούσε ο Μπάμπα, ο οποίος έκανε το 1-0.

Στο 45' ο ΠΑΟΚ είχε νέα καλή στιγμή με το επικίνδυνο γύρισμα του Σάστρε, ενώ στο 45+2' ο ΠΑΣ έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Οι Ηπειρώτες έτρεξαν στην κόντρα με τον Λεό, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Κοτάρσκι, σούταρε δυνατά, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυναμικά στο δεύτερο μέρος με "δίψα" για να καθαρίσει το παιχνίδι και στο 49' μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματά του. Ο Μούργκ εκτέλεσε φάουλ, η άμυνα των Ηπειρωτών έδιωξε προς τα δεξιά, εκεί που στη μεγάλη περιοχή ο Μεϊτέ έκανε το πλασέ, σαν σέντρα, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά να περνάει πάνω από τον Κλέιμαν για το 2-0.

Αμέσως μετά στο 51ο λεπτό ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρία με τον Τζίμα να μην νικάει τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ από θέση τετ α τετ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Δικέφαλος είχε νέα μεγάλη ευκαιρία με προβολή του Κεντζιόρα. Τελικά μπόρεσε να βρει το τρίτο τέρμα του στο 53΄. Ο Ντεσπόντοφ άφησε την μπάλα από τα δεξιά στον Σάστρε, ο οποίος γέμισε στην περιοχή και ο Στέφανος Τζίμας με πολύ ωραία κεφαλιά έκανε το 3-0.

Ο ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε εκεί και ανέβασε ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Ο Σάστρε από τα δεξιά προσπάθησε να κάνει το γύρισμα προς την περιοχή, ο Ριένστρα έβαλε το πόδι του, η μπάλα πήρε πορεία προς την εστία, κρεμώντας τον Κλέιμαν για το 4-0 του Δικεφάλου.

Οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου είχαν κι άλλες ευκαιρίες για πέμπτο γκολ. Στο 76' ο Κωνσταντέλιας με εξαιρετική ενέργεια πέρασε ανάμεσα σε Παντελάκη και Σόρια, γύρισε στον Τόμας, ο οποίος πλάσαρε άουτ. Στο 83' ο Ισπανός επιθετικός βρέθηκε απέναντι από τον Κλέιμαν, όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στο 87' ο Τόμας τα έβαλε με την τύχη του, όταν η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι. Ο ΠΑΟΚ με μία απολύτως κυριαρχική εμφάνιση επικράτησε 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και σκαρφάλωσε ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Σόου του Δικεφάλου που πέταξε στην κορυφή με τεσσάρα
  • ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (79' Λύρατζης), Κεντζόρια, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73' Αντόνιο), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (66' Α. Ζίβκοβιτς), Μουργκ (68' Κωνσταντέλιας), Τάισον, Τζίμας (67' Τόμας).
  • ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια (88' Πανάγου), Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Μπακαδήμας (71' Λιάσος), Καραχάλιος (72' Έφορντ), Ριένστρα, Τζίνο, Λεό (62' Ροσέρο), Κόντε (62' Μπάλαν)

Μην χάσετε την Game Night:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ