ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Θα έρθει ένας επιθετικός τις επόμενες μέρες, χρειαζόμαστε κι άλλους παίκτες"

Ο Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Άλκμααρ
Ο Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Άλκμααρ INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την υπόθεση του κεντρικού επιθετικού μετά την πώληση του Τσόλακ, όπως και για τις άλλες θέσεις που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 2-2 στο παιχνίδι με την Άλκμααρ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε στο ζήτημα του κεντρικού επιθετικού, όπως και για τις θέσεις που ο Δικέφαλος χρειάζεται μεταγραφές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

Για το ματς: "Μου αρέσουν τα παιχνίδια με ολλανδικές ομάδες, γιατί έχουν ένταση, γρήγορο ρυθμό, είναι δυνατά και μπορούν να μας προετοιμάσουν δυνατά για τη συνέχεια".

Για την προετοιμασία: "Στο ποδόσφαιρο και στη ζωή τα δεδομένα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή, από το γεγονός ότι έρχονται και φεύγουν παίκτες. Θέλουμε να διαμορφώσουμε το τελικό γκρουπ για τα επίσημα παιχνίδια, θεωρώ ότι το επίπεδο της ομάδας είναι αρκετά καλό. Οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν πολύ για να εμφανιστούμε έτοιμοι".

Αυτά τα παιχνίδια δίνουν τη δυνατότητα να δούμε ποδοσφαιριστές σε διαφορετικές θέσεις. Για να δούμε αν έχουν περιθώρια βελτίωσης. Για παράδειγμα ο Τζίμας, είναι εξτρέμ αλλά σε ομάδες που πιέζουν ψηλά, θα έχει ενδιαφέρον ενδιαφέρον στο μέλλον για μπακ , ο Ντάντας έπαιξε ως 10 για να δούμε αν μπορεί να προσφέρει πράγματα εκεί.

Έχουμε παίκτες που είναι σε πιο υψηλό επίπεδο καταπόνησης, όπως οι Κουαλιάτα και Σάστρε, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε το επίπεδο επιφόρτισης. Ο Κάργας έπαιξε 60 λεπτά γιατί δεν συμμετείχε σε προηγούμενο παιχνίδι, θέλουμε να έρθουν όλοι στο ίδιο επίπεδο".

Για τον Τσόλακ και ότι θα συνεχίσει εκτός ΠΑΟΚ: "Ξέρω ότι θα έρθει ένας στράικερ τις επόμενες μέρες, θα είναι στην προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω αν θα προλάβει εδώ. Περιμένω έναν επιθετικό, όπως κι ένα δεκάρι, ένα παίκτη στα άκρα της επίθεσης, χρειαζόμαστε κι άλλους ποδοσφαιριστές. Έχουμε ένα καλό γκρουπ για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια αλλά κοιτάζοντας στο μέλλον θα χρειαστούμε ενισχύσεις".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ