ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: "Παίζουμε καλά, είμαστε σε καλή φόρμα"

Λουτσέσκου: "Παίζουμε καλά, είμαστε σε καλή φόρμα"
Λουτσέσκου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ξάνθη νίκησε 2-0 τον Ηρακλή και ο προπονητής της, Ραζβάν Λουτσέσκου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τρόπο παιχνιδιού των ακριτών.

Ο Ρουμάνος τεχνικός της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, είπε μετά τη νίκη επί του Ηρακλή: " Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και δώσαμε συνέχεια στο θετικό σερί των καλών μας εμφανίσεων. Το ευχάριστο είναι πως το καλό μας παιχνίδι συνδυάστηκε και με νίκη. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, πιέζαμε ψηλά και σκοράραμε νωρίς.

Στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχωρήσαμε και λόγω της κούρασης, όμως βρήκαμε τον τρόπο να πετύχουμε και άλλο γκολ. Αν πρέπει να βρω κάτι αρνητικό από το σημερινό παιχνίδι είναι πως δεν πετύχαμε και άλλα γκολ στις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε.

Το πρόβλημα είναι πως είμαστε πολλές φορές αναποτελεσματικοί και αυτό μας έχει στερήσει βαθμούς. Μου άρεσε, πάντως, ο τρόπος που οι παίκτες μου αξιολόγησαν το παιχνίδι. Είχαμε κατοχή, καλή κυκλοφορία και χαλάσαμε την ισορροπία στο παιχνίδι του Ηρακλή. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και να απολαμβάνουμε το παιχνίδι μας. Παίζουμε καλά και είμαστε σε καλή φόρμα".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ