ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Οι φίλαθλοι δεν θα πρέπει να ξεχνάνε τι καταφέραμε στη διάρκεια της σεζόν"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε μεταξύ άλλων μετά την ήττα από τον Άρη, ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να ξεχνάνε όσα πέτυχε η ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στο PAOK TV, στο οποίο τόνισε ότι το αποτέλεσμα με τον Άρη ήταν αρνητικό, ενώ προέτρεψε τους φίλους του ΠΑΟΚ να κρίνουν με ηρεμία, παρά το αρνητικό σερί 10 αγώνων και να αναλογιστούν όσα πέτυχε η ομάδα μέσα στη χρονιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου: Για το ματς: "Κοιτάξτε, χρειαζόμασταν ένα αποτέλεσμα. Γιατί σήμερα ήταν ένα κακό αποτέλεσμα, γιατί χάσαμε. Είχαμε καλύτερη εικόνα από το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά αυτό δεν παύει να το κάνει ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Νομίζω ότι χρειαζόμαστε τις επιστροφές των παικτών. Είναι διαφορετικό να παίζει μια ομάδα με πολλές απουσίες και διαφορετικό να παίζει, έχοντας όλους τους παίκτες μαζί της.

Για τις αποδοκιμασίες στο φινάλε: "Όταν κερδίζεις, όλοι σε συγχαίρουν, όταν χάσεις όλοι σφυρίζουν και σου κάνουν κριτική. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις ισορροπία και να αναλύεις με ηρεμία τα πράγματα, ακόμα και αν είναι νευριασμένοι. Πρέπει να λειτουργούν ενωτικά, δεν θα πρέπει να ξεχνούν τι συνέβη καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τι έχουμε καταφέρει.

Ο καθένας θα πρέπει να αναλογιστεί τη στιγμή. Τη δεδομένη στιγμή υπάρχει ένταση. Τα συναισθήματα είναι αρκετά, ακόμα και τα αρνητικά".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ