ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Ο Μίτριτσα άρπαξε την ευκαιρία του"

Ο Μίτριτσα στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Βέροια
Ο Μίτριτσα στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Βέροια EUROKINISSI

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε για την επιστροφή του Αλεξάντρου Μίτριτσα στην εθνική Ρουμάνιας και μίλησε για τη γρήγορη προσαρμογή του στο Δικέφαλο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην πατρίδα του για την επιστροφή του Αλεξάντρου Μίτριτσα στην εθνική Ρουμανίας, δηλώνοντας ευχαριστημένος από την παρουσία του συμπατριώτη του στον ΠΑΟΚ.

"Δεν είμαι ο λόγος της επιστροφής του Μίτριτσα στην εθνική Ρουμανίας, αλλά οι ικανότητές του που είναι εξαιρετικές. Έπρεπε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και το έκανε γρήγορα. Άρπαξε την ευκαιρία, σκόραρε δύο φορές και αυτό είναι πολύ καλό. Βέβαια, εδώ μιλάμε για την εθνική ομάδα και όχι για έναν παίκτη", είπε ο προπονητής του Δικεφάλου που έδειξε μάλλον ρεαλιστής για τις πιθανότητες πρόκρισης της Ρουμανίας στα τελικά του Μουντιάλ 2022.

"Υπάρχουν πιθανότητες για να κατακτήσουμε τη 2η θέση. Αν μιλήσουμε αυστηρά για την αξία των ρόστερ, η Ρουμανία είναι 2η σε αυτόν τον όμιλο. Αν μιλήσουμε για νοοτροπία, εκπαίδευση και στάση στις δύσκολες στιγμές των παιχνιδιών, τότε θα πρέπει να υποφέρουμε για να τα καταφέρουμε".

TAGS ΠΑΟΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ