ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Μου επιτίθενται γιατί ξέρουν ότι είναι πραγματικότητα αυτά που λέω, δεν είμαι τυφλός"

Λουτσέσκου: "Μου επιτίθενται γιατί ξέρουν ότι είναι πραγματικότητα αυτά που λέω, δεν είμαι τυφλός"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Λεβαδειακό αναφέρθηκε στη διαιτησία εκφράζοντας τα παράπονά του για την αντιμετώπιση που δέχεται η ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-2 τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία, τα οποία εξέφρασε στην flash interview. Ωστόσο, συνέχισε και στη συνέντευξη Τύπου τονίζοντας πως η ομάδα του δέχεται διαφορετική αντιμετώπιση.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου:

Για τα παράπονά του προς τη διαιτησία: "Οι άνθρωποι που μου απαντάνε, μου επιτίθενται. Εγώ δεν επιτίθεμαι σε έναν. Για ότι έχω επιχειρήματα, είναι πραγματικότητα. Αυτοί επιτίθενται σε εμένα, γιατί ξέρουν ότι αυτά που λέει ο Λουτσέσκου είναι πραγματικότητα.

Δεν είμαι τυφλός, βλέπω τι γίνεται στις άλλες ομάδες, που τις βοηθούν. Σε εμάς διαφορετική αντιμετώπιση. Το πέναλτι που δεν υπάρχει, το VAR κάλεσε να το δει και πάλι. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο 60' δεν δόθηκε κόκκινη κάρτα. Δεν είμαστε μπάσταρδοι στο γήπεδο, με ποιον να τον κάνουμε; Με τον Ντάντας, τον Κάλιντ, τον Κωσταντέλια; Πείτε μου πόσες φορές ομάδες που παίζουν κατά μας παίρνουν κόκκινες κάρτες. Παίζουμε, οι άλλοι μας κλωτσάνε.

Πες μου μία φορά σε αυτό το πρωτάθλημα που ο διαιτητής μας έκανε χάρη. Και δείτε τι γίνεται στις άλλες ομάδες. Είμαι τρελός όταν λέω όταν μας έκλεψαν τίτλο το 2017-2018; Όχι είναι πραγματικότητα. Όταν έρχεται ο Ολυμπιακός για να προβοκάρει και να τιμωρηθούμε.

Δείτε στον τελικό του Κυπέλλου πέρσι που δόθηκε ένα πέναλτι που δεν μπορώ να καταλάβω. Πώς γίνεται τρεις εβδομάδες πριν τον τελικό να αποβάλλεται ο Αουγκούστο λόγω μίας αντίδρασης μπροστά από την κερκίδα και δύο φορές που συνέβη με τον Αϊτόρ και τον Πούχατς που έδειξε τα γεννητικά του όργανα μπροστά από τον πάγκο να μην δίνεται κάτι. Δεν ξέρω πώς να το ερμηνεύσω.

Αφήστε μας να παίξουμε, να μας φέρεστε με σεβασμό. Έχουν καλές ομάδες, καλούς παίκτες, αλλά και την στήριξη των διαιτητών. Προσπαθούν να χειραγωγήσουν κόσμο με τα ΜΜΕ, τις τηλεοράσεις, αλλά ξέρουν ότι λέω αλήθειες. Δεν θα πω ότι το πέναλτι του Σπόραρ, γιατί δεν ήταν. Προς το τέλος του ματς είχαμε με τον Κωνσταντέλια, δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι, αλλά έχω δύο 2-3 περιπτώσεις που δόθηκαν κανονικά".

Για το ματς: "Δεν έχουμε ομάδα με μεγάλη εμπειρία, έχουμε αρκετούς νεαρούς. Πιέσαμε πολύ τα τελευταία ματς, Κύπελλο, πρωτάθλημα. Το βασικό πρόβλημα ήταν να κάνουμε τους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι. Πιέσαμε τους παίκτες να μπουν καλά. Και μπήκαν καλά στα πρώτα δέκα λεπτά.

Μετά όλη αυτή την ιστορία με το πέναλτι, η ομάδα έχασε την ισορροπία. Είχαμε ένα μπερδεμένο παιχνίδι παρά την κατοχή. Σκοράραμε με τύχη το 2-1. Είχαμε τον έλεγχο, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, βάλαμε το 3-1. Μετά νιώθουμε πιο άνετοι και κάναμε το λάθος που μας κόστισε το 3-2".

Για τις λεπτομέρειες της διαιτησίας:
"Ακυρώνεται το πέναλτι, ακυρώνεται και η κάρτα στον Κοτάρσκι που συμπληρώνει. Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να επηρεάσουν αυτοπεποίθηση μίας ομάδας".

Για την κίνηση του Άντριγια Ζίβκοβιτς στο φινάλε: "Είμαι ένας προπονητής που είμαι υπεύθυνος για όμ,τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Όταν βλέπω έναν παίκτη σε αυτή την κατάσταση, πρέπει να παρέμβω και δεν πρέπει να ρισκάρω. Μου είπε ότι ήταν ένα λεπτό και τελειώνει το ματς. Εγώ κατάλαβα ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Δεν μπορεί να συμβεί κάτι με εμένα και τους ποδοσφαιριστές, έχει περάσει".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ