ΠΑΟΚ

Απίστευτο ξέσπασμα Λουτσέσκου στη NOVA: "Δεν αρκεί ένα κλεμμένο πρωτάθλημα; Αφήστε μας να παίξουμε, φτάνει πια"

Απίστευτο ξέσπασμα Λουτσέσκου στη NOVA: "Δεν αρκεί ένα κλεμμένο πρωτάθλημα; Αφήστε μας να παίξουμε, φτάνει πια"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε εκνευρισμένος μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Λεβαδειακό και τα έβαλε με τη διαιτησία για το πέναλτι που δόθηκε στον Λεβαδειακό.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-2 τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, ανέβηκε στην τρίτη θέση αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τα έβαλε και πάλι με τη διαιτησία και της ομάδες της Αθήνας.

Ο Ρουμάνος είχε παράπονα για το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος του ΠΑΟΚ, έκανε παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις υπέρ των υπόλοιπων ομάδων και εις βάρος της δικής του ενώ σημείωσε πάλι πως έχουν κλέψει ένα πρωτάθλημα από την ομάδα του και ένα Κύπελλο.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο πέναλτι που κέρδισε ο Λεβαδειακός. Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα για ανατροπή του Λούα Λούα από τον Κοτάρσκι. Ο VAR κάλεσε τον διαιτητή, ο οποίος είδε τη φάση στο μόνιτορ και παρέμεινε στην αρχική του απόφαση.

Ο Λουτσέσκου μάλιστα αφού είπε όσα ήθελε να πει αποχώρησε και δεν δέχτηκε άλλη ερώτηση από τον δημοσιογράφο της "NOVA".

"Είχαμε καθαρό μυαλό, γι αυτό τον λόγο κερδίσαμε και απέναντι στον διαιτητή. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, βάλαμε γκολ, αλλά είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς όταν ο διαιτητής παίρνει αποφάσεις κατά μας. Είναι απίστευτΟ. Πείτε μου ένα παιχνίδι που δίνεται τέτοιο πέναλτι κατά των ομάδων της Αθήνας.

Πείτε μου ένα ματς που ο VAR καλεί τον διαιτητή για να διορθώσει την απόφαση και αυτός επιστρέφει στο γήπεδο με την ίδια. Είναι λογικό να χάναμε το μυαλό μας. Σταματήστε το αυτό, είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βοηθούν τις ομάδες της Αθήνας με κάθε απόφαση. Κόκκινες κάρτες, πέναλτι νικητήρια. Για εμάς δεν δίνονται κόκκινες κάρτες, οι οποίες θα έπρεπε να δοθούν. Δεν υπάρχουν τέτοια πέναλτι. Πρέπει να σταματήσουμε, πάμε να παίξουμε σωστά το πρωτάθλημα.

Δεν αρκεί ένα κλεμμένο πρωτάθλημα, ένα κλεμμένο Κύπελλο. Είπαμε ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα, παίζουμε για εμάς, για να βελτιωνόμαστε και να είμαστε πιο δυνατοί για του χρόνου. Σταματήστε πια, αφήστε μας να παίξουμε. Το ίδιο πριν από τρεις μέρες, το ίδιο πριν από έξι μέρες, πάντα είναι έτσι. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα του πλανήτη, μαχόμαστε αλλά θέλουμε σωστή μεταχείριση. Αφορά τι δίνουν στις άλλες ομάδες και πώς συμπεριφέρονται σε εμάς. Σταματήστε. Σας ευχαριστώ".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ