ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Μας έλειπε ένας παίκτης σαν τον Κούρτιτς"

Ο Λουτσέσκου στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2021-22 | 29 Ιουνίου 2021
Ο Λουτσέσκου στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2021-22 | 29 Ιουνίου 2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ IN TIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ακόμη δουλειά παρά τη νίκη της στο φιλικό με τη Σαρλερουά και τόνισε πως ο Γιασμίν Κούρτιτς θα του δώσει πολλές λύσεις στη μεσαία γραμμή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκαθάρισε, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τεστ προετοιμασίας με τη Σαρλερουά, ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα ο ΠΑΟΚ είναι διαφορετική από αυτήν που θέλει και ο ίδιος. "Έχουμε τη διάθεση ως ομάδα να καλύψουμε την απόσταση", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός.

Για όσα είδε στο σημερινό φιλικό

"Αυτό που περίμενα να δω, το είδα και σήμερα. Είμαστε στη διαδικασία της προετοιμασίας, είναι φυσιολογικό να μην υπάρχουν οι αντιδράσεις που θέλουμε, να είμαστε λίγο αργοί γενικά. Αλλά την ίδια στιγμή, έχουμε τη διάθεση ως ομάδα, ως οργανισμός, να καλύψουμε αυτήν την απόσταση. Δύο εντεκάδες και σήμερα, λίγο πιο "μπλεγμένες" και ο λόγος που το κάνουμε αυτό είναι γιατί θέλουμε να αρχίσουν σιγά σιγά οι παίκτες να βρίσκονται ο ένας με τον άλλον, να δημιουργούν συνεργασίες. Τη δεδομένη στιγμή, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε στην προετοιμασία, και μετά τα παιχνίδια δουλεύουμε για 15', η δουλειά μας δεν είναι εύκολη αλλά όσο πλησιάζουμε στα επίσημα παιχνίδια πρέπει να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται"

Για τους Ολιβέιρα και Τέιλορ

"Ξέραμε πολύ καλά τι θα παρουσιάσουν οι συγκεκριμένοι παίκτες. Αυτό κρατάμε, αυτό είναι το θετικό, ότι ανταποκρίνονται σε αυτά που πιστεύαμε ότι θα παρουσιάσουν. Γενικότερα μπορεί τα συγκεκριμένα φιλικά να έχουν σημασία για εσάς όσον αφορά στο αποτέλεσμα, αλλά εμένα δε με ενδιαφέρει πολύ αυτό. Με ενδιαφέρει κυρίως η δουλειά που γίνεται, είμαστε στην αρχή μιας διαδικασίας και θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος της. Μας ενδιαφέρει να εφαρμόζουν οι παίκτες αυτά που δουλεύουμε, να αντιλαμβάνονται τη φιλοσοφία και να τη βγάζουν στα παιχνίδια"

Για τις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν

"Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει υψηλές προσδοκίες για τη φετινή σεζόν, παρόλα αυτά πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι πολύ διαφορετική η κατάσταση μας τώρα. Θέλουμε χρόνο για να δουλέψουμε και να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας"

Για το πού βρίσκεται η ομάδα του αυτή τη στιγμή

"Τη δεδομένη στιγμή, αυτό που έχει σημασία είναι να υπάρχει θέληση, να προσπαθούν οι παίκτες να εφαρμόζουν όσα δουλεύουμε στην προπόνηση. Είμαστε πολύ μακριά από αυτό που θέλουμε να παρουσιάσουμε γενικότερα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται"

Για την μεταγραφή του Κούρτιτς

"Όσον αφορά στον Κούρτιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που μάς δίνει στοιχεία που έλειπαν, η παρουσία του είναι πολύ σημαντική στο κέντρο, θα γεμίσει με ποιότητα τον χώρο, και θα μας επιτρέψει να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά τον Ελ Καντουρί, που μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα στην επίθεση"

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ