ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Λογικό να αποκτά αυτοπεποίθηση ο αντίπαλος, όταν εσύ χάνεις ευκαιρίες"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε στην COSMOTE TV ότι ο ΠΑΟΚ ήταν λογικό να χάσει τον έλεγχο στο ματς, λόγω των ευκαιριών που έχασε, ωστόσο κρατάει το ότι κέρδισαν σε μια έδρα, όπου δεν το κατάφεραν Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Άρης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε ευχαριστημένος με την απόδοση των ποδοσφαιριστών του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, καθώς δεν θεωρεί ότι ο Δικέφαλος έχασε τον έλεγχο στο ματς.

Παράλληλα τόνισε ότι "αναγκάστηκε" να προχωρήσε σε αλλαγές στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, λόγω των απουσιών που είχε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην COSMOTE TV: Για το ματς και το αν έχασε τον έλεγχο στο δεύτερο μέρος: "Όχι, σε ένα παιχνίδι που έχεις πολλές ευκαιρίες, λογικό είναι να χάνεις τον έλεγχο του παιχνιδιού για λίγα λεπτά. Πιστεύω ότι και στο δεύτερο ημιχρονο μπήκαμε καλά.

Όταν χάνεις ευκαιρίες, οι άλλοι αρχίζουν να αποκτούν αυτοπεποίθηση και να πιστεύουν ότι θα γυρίσουν το παιχνίδι και εσύ ότι πρέπει να υπεραπιστείς το προβάδισμά σου. Καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ και να κερδίσουμε το παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχασε εδώ από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Άρη".

Για τις αλλαγές που έκανε: "Είχαμε απουσίες. Ο Αουγκούστο ήταν τιμωρημένος, Μπίσεσβαρ και Μιτρίτσα είχαν τραυματισμούς και ο Ζαμπά αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ