ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Κρατάμε τους φανταστικούς τρεις βαθμούς"

Λουτσέσκου: "Κρατάμε τους φανταστικούς τρεις βαθμούς"
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού και το έδειξε και στις δηλώσεις του χαρακτηρίζοντας φανταστικούς τους τρεις βαθμούς που πήρε ο ΠΑΟΚ λόγω των συνθηκών του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε πολύ άσχημα στη φετινή Super League Interwetten, με εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ, όμως στη συνέχεια αντέδρασε και απάντησε με σερί νίκες.

Πρώτα ήρθε αυτή στο Γιβραλτάρ επί της Λίνκολντ στο Conference League, για να ακολουθήσει η νίκη στην Τρίπολή επί του Αστέρα ενώ το βράδυ της Τέταρτης, ήρθε τρίτη διαδοχική νίκη, αυτή τη φορά με 1-0 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Το γεγονός αυτό μάλιστα ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης, στην κάμερα της Cosmote.

"Κρατάμε τους φανταστικούς τρεις βαθμούς. Σκεφτείτε το πρόγραμμα μας μέχρι τώρα, ταξίδι στο Γιβραλτάρ, παιχνίδι στην Τρίπολη, ταξίδι, ξανά ταξίδι εδώ, σε δύσκολες έδρες, σίγουρα χρειάζεται θυσία, σίγουρα χρειάζεται να είσαι τυχερός.

Ενδεχομένως να είχαμε σκοράρει το 2-0 νωρίτερα και να είχε κλείσει το παιχνίδι διαφορετικά. Από εκεί και πέρα είμαστε σε μια κατάσταση που είμαστε μακριά από το να είμαστε έτοιμοι.

Χρειαζόμαστε δουλειά, κρατάμε τους φανταστικούς τρεις πόντους και την αυτοθυσία των ανθρώπων", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος προπονητής του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ