ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Ήταν μια καλή προπόνηση σήμερα, να σταματήσουμε τα εύκολα λάθη"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Χρόνινχεν
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Χρόνινχεν INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε στη NOVA αμέσως μετά το ματς ότι το φιλικό με τη Χρόνινχεν ήταν μια αρκετά καλή προπόνηση για τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε ότι αυτά τα φιλικά θα βοηθήσουν τον Δικέφαλο να αποφεύγει τα εύκολα λάθη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Χρόνινχεν, δήλωσε ότι αυτό το φιλικό ήταν μια καλή προπόνηση για τον ΠΑΟΚ. Ως προς το ματς ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ότι καθίσει με τους παίκτες του να αναλύσει κάποια πράγματα, προκειμένου ο Δικέφαλος να είναι έτοιμος όταν πρέπει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη NOVA: Για το ματς: "Το αποτέλεσμα για εμάς είναι σημαντικό και στα φιλικά. Θέλουμε να κερδίζουμε. Σε αυτή την κατάσταση, θέλουμε να δούμε τι λειτούργησε τι δεν λειτούργησε από φυσική κατάσταση, από πλευράς τακτικής. Πρέπει σιγά σιγά να σταματήσουμε τα εύκολα λάθη. Αυτά τα παιχνίδια μπορούν να μας βοηθήσουν σε αυτό".

Για το αν οι επιθέσεις ήταν μέρος της δουλειάς που κάνει: "Αν έπρεπε να σκεφτώ για το παιχνίδι, είμαι ικανοποιημένος γιατί φτιάξαμε φάσεις, από διαφορετικές θέσεις. Βλέποντας την εξέλιξη του δευτέρου ημιχρόνου, νομίζω ότι πρέπει να αναλύσω με τους παίκτες μου πότε πρέπει να παίρνουν ρίσκο και πότε όχι. Ήταν μια καλή προπόνηση σήμερα".

Για τον Κοτάρσκι και τον Τζίμα που έπαιξε σε άλλη θέση: "Δεν είναι η ώρα να κάνουμε σχόλια για τους παίκτες ατομικά. Θα έρθει η στιγμή να γίνει και αυτό. Τώρα πρέπει να βελτιωθούμε στη φυσική κατάσταση, σαν ομάδα να βελτιωθούμε στο πώς λειτουργούμε. Δοκιμάζουμε παίκτες σε διαφορετικές θέσεις, αλλά λόγω των απωλειών αναγκαζόμαστε σε κάποιο βαθμό να χρησιμοποιούμε παίκτες σε άλλες θέσεις".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ