ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Ικανοποιημένος για 70 λεπτά, χτίζουμε εμπειρία για να διαχειριζόμαστε τα πολλά παιχνίδια"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Λαμία, ότι ήταν ικανοποιημένος με τους παίκτες για περίπου 70 λεπτά, ενώ ως προς το βαρύ πρόγραμμα ανέφερε ότι η ομάδα του αναπτύσσεται για να μπορεί να διαχειρίζεται και τις δύο διοργανώσεις.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς με τη Λαμία ανέφερε ότι είναι ικανοποιημένος με τους παίκτες του για το διάστημα 60-70 λεπτών που έπαιξαν καλά και όχι χαλαρά, σε αντίθεση με το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Παράλληλα για το δύσκολο πρόγραμμα ενόψει της συνέχειας ανέφερε ότι η ομάδα του χτίζει σταδιακά την εμπειρία για να μπορεί να αγωνίζεται τόσο σε Ελλάδα όσο και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Παίξαμε καλά, πετύχαμε δύο γκολ, εστιάσαμε στον στόχο μας, αλλά μετά χαλαρώσαμε. Για 60-70 λεπτά είμαι ικανοποιημένος. Από εκεί και πέρα δεν είμαι ευχαριστημένος. Παρουσιαστήκαμε ίσως με υπέρμετρη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι. Αυτό με προβληματίζει".

Για τις επόμενες αναμετρήσεις: "Σταματήστε να με ρωτάτε για τα προηγούμενα ή τα επόμενα παιχνίδια. Εμείς κοιτάζουμε το σημερινό παιχνίδι. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Για σκεφτείτε να παίξουμε με Γάνδη την Πέμπτη και μετά από την κλήρωση να προκύψει ότι παίζουμε με τον Ολυμπιακό, μετά ξανά με τη Γάνδη και μετά να ακολουθεί ο Παναθηναϊκός για παράδειγμα.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που αναπτύσσεται, που χτίζει μια εμπειρία για να διαχειριστεί τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ