ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Η ομάδα βρίσκεται όλο και περισσότερο κοντά"

Ο Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία
Ο Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέκου δεν θέλησε να πει πολλά για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ του κόντρα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ωστόσο ότι ο ίδιος και οι παίκτες του θέλουν να χαροποιήσουν τους φιλάθλους που θα βρεθούν στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν λιγότερο αναλυτικός από όσο συνηθίζει στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (02/10, 21:30, Novasports Prime, LIVE από SPORT24).

Ο προπονητής του Δικεφάλου περιμένει όπως είπε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, που ωστόσο δεν είναι παρά 1 από τα 36 που θα δώσει η ομάδα του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός:

Για το αν η διακοπή του έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψει με την ομάδα:

"Οι διακοπές είναι διακοπές και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, μας αρέσει ή δεν μας αρέσει αυτό. Υπάρχουν σημεία στη σεζόν που πρέπει να δίνεται προτεραιότητα στιςEΕθνικές ομάδες και αυτό έγινε τώρα. Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά με τους ποδοσφαιριστές που είχαμε εδώ.

Τις τελευταίες τρεις μέρες δουλέψαμε με όλο το γκρουπ. Βρισκόμαστε σε μια καλή κατάσταση, το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Υπάρχει μια καλή ατμόσφαιρα, αλλά όχι σε βαθμό χαλαρότητας.

Η ομάδα έρχεται όλο και περισσότερο κοντά και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς".

Για τον Παναθηναϊκό και την πορεία:

"Δεν θα μιλήσω για τον Παναθηναϊκό, έχουν προπονητή για να μιλήσει για την ομάδα του. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα τεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες με πολύ καλή οργάνωση, οπότε πιθανότατα θα δούμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι".

Για την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ για να πάρει τη νίκη:

"Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να μείνουν μέσα στην ομάδα".

Για το αν το παιχνίδι είναι κρίσιμο:

"Κρίσιμο γιατί; Είναι ένα καλό παιχνίδι, είναι το έκτο από τα 36 παιχνίδια. Θα υπάρχουν ακόμα 30 παιχνίδια μετά από αυτό".

Αν του έλειψε η δράση και η γεμάτη Τούμπα:

"Ξέρω ότι θα υπάρχει μια φανταστική ατμόσφαιρα στο παιχνίδι και ελπίζω στο τέλος να είναι χαρούμενοι".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ