ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Η Μπριζ άξιζε την πρόκριση"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ - Μπριζ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ - Μπριζ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποστήριξε ότι η Κλαμπ Μπριζ άξιζε την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, τονίζοντας ωστόσο πως ο ΠΑΟΚ έχει κάνει σπουδαία βήματα.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 2-0 στην Τούμπα από την Κλαμπ Μπριζ και αποχαιρέτησε το Conference League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δηλώνει μετά το φινάλε του αγώνα ότι η βέλγικη ομάδα ήταν εκείνη που άξιζε την πρόκριση.

Ωστόσο, τόνισε ότι ο Δικέφαλος έχει κάνει βήματα, γεγονός που το επιβεβαιώνει κι η παρουσία του για δεύτερη διαδοχική χρονιά στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πού έφτασε ο ΠΑΟΚ: "Η δουλειά που έγινε όλη τη σεζόν είναι πολύ μεγάλη, όπως κι η δουλειά των παιδιών. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για μας να φτάσουμε για 2η φορά στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε τρία χρόνια. Αυτό δείχνει ότι κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Από εκεί και πέρα, αντιμετωπίζαμε έναν αντίπαλο που είναι πολύ έμπειρος στα ευρωπαϊκά δεδομένα. Πέρυσι έπαιζε στο Champions Legaue, οπότε έχει μία διαφορετική εμπειρία και νομίζω ότι η πρόκριση ήταν κάτι που άξιζε βάσει της εικόνας των δύο αγώνων".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ πίεσε κι έδωσε δείγματα: "Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό το πράγμα. Τα πράγματα και οι προκρίσεις κρίνονται από λεπτομέρειες. Νομίζω ότι όλες οι λεπτομέρειες ήταν υπέρ της Μπριζ. Επίσης, δεν θέλω να αναφέρομαι σε άλλα πράγματα που δεν αφορούν το παιχνίδι. Παρόλα αυτά είχαμε ποδοσφαιριστές που δεν ήταν στο μέγιστο δυνατό των ικανοτήτων τους, στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Ακόμη και μέσα στο γήπεδο είχαμε τέτοιους ποδοσφαιριστές σήμερα λόγω ασθένειας. Και παρόλο που δίνουμε το 150%, αν δεν είναι όλοι στο μέγιστο επίπεδο δεν λειτουργεί υπέρ μας. Είχαμε κι αυτά, αλλά δεν θέλουμε να τα σχολιάζουμε"

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ