ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Η μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και η άλλη αντιποδόσφαιρο"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε στη NOVA ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε αντιποδόσφαιρο εν αντιθέσει με τη δική του ομάδα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θεωρεί ότι η καλύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη σε όλο το 90λεπτό κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ θεωρεί ότι οι πράσινοι έπαιξαν αντιποδόσφαιρο.

Παράλληλα θεωρεί ότι στο πρώτο μέρος η ομάδα του δεν μπόρεσε να είναι καλή στο 100% λόγω των πολλών διακοπών, σε σχέση με το δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου στη NOVA: Για το ματς και αν είχε διαφορετικές εικόνες: "Γιατί είναι διαφορετικές εικόνες. Παίξαμε με τον ίδιο τρόπο και στα δύο ημίχρονα. Η ομάδα είχε την ίδια εικόνα, είχε φρεσκάδα. Η μια ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο και η άλλη αντιποδόσφαιρο. Δεν ξέρω τι περιμένετε, να δημιουργούμε σε κάθε παιχνίδι 100 ευκαιρίες και ο αντίπαλος μια και να σκοράρει.

Ο αντίπαλος ήταν προετοιμασμένος για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Πήρε το γκολ γιατί έβαλε ένα γκολ από ένα στημένο που δεν αντιδράσαμε. Κατάφεραε να σκοράρουμε, να το γυρίσουμε και αυτό μας αφήνει ικανοποίηση για σήμερα. Απαντήσαμε στις προκλήσεις τους και δεν παίξαμε ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο ήρεμα".

Για το αν δίνει περισσότερη βάση στη λειτουργία της μεσαίας γραμμής και την κατοχή της μπάλας: "Αυτός ήταν ένας από τους στόχους που είχαμε στην αρχή του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο λειτούργησε καλύτερα γιατί η μπάλα έπαιζε περισσότερο σε σχέση με το πρώτο μέρος, όπου υπήρχαν πολλές διακοπές.

Σε κάθε περίπτωση αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είναι η καλύτερη στο να πιέζει ψηλά. Αφού καταφέραμε να ξεπεράσουμε την πρώτη γραμμή πίεσης, μπορέσαμε εύκολα να δημιουργήσουμε ευκαιρίες".

Για το τι είναι πιο σημαντικό η νίκη ή η ψυχολογία ενόψει ΑΕΚ: "Για εμάς το πιο σημαντικό είναι η νίκη και αυτό καταφέραμε σήμερα".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ